CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 28., vasárnap, Valéria napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A Páneurópai Piknik kiállítása Nagyváradon- Egyetemi nyelviskola- A vívóegylet jelentkezőket vár- Soproni Rendőrkapitányság ügyfélfogadás- A Széchenyi István Gimnázium jubileumi évkönyve

A Páneurópai Piknik fotódokumentum-kiállítása Nagyváradon  Január 28-án, kedden 17 órakor tartják meg a Páneurópai Piknik és Temesvár – 1989. december című fotódokumentum-kiállítás ünnepélyes megnyitóját Nagyváradon, a Református Püspöki Palota elôcsarnokában (Városháza utca 27.)
    A kiállítás fôvédnöke Tőkés László püspök. Megnyitó beszédet mond Tolnay István előadó-tanácsos és dr. Pozsgai Imre egykori államminiszter. Díszvendégként jelen lesznek: Petru Filip, Nagyvárad polgármestere, Turi Gábor, Debrecen alpolgármestere, Alföldi László, a Magyar Köztársaság kolozsvári főkonzulja és Traian Orban, a temesvári Forradalmi Emlékház igazgatója. Verset mond Mátyás Zsolt Imre színész.
    A kiállítás 2003. február 28-ig látogatható, naponta 10–18 óra között.
A fotón: Magas László, Ivanics Ferenc, Rumpf János, hárman a soproni szervezők közül a berlini tárlatnyitón
Kapcsolódó cikk: Páneurópai Piknik 89 - kiállítás és sopronpusztai piknik

Egyetemi nyelviskola indul februárban A Nyugat-Magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara Idegen Nyelvi Központ Egyetemi Nyelviskolája február elején induló tanfolyamaira hirdet felvételt. A tanfolyammal kapcsolatos megbeszélést 2003. február 6-án, 17 órakor tartják a Fülesi út 2. szám alatt. Telefon: 99- 329-870.

A vívóegylet jelentkezőket vár A Soproni Líceumi Vívóegylet iskolás fiúk és lányok jelentkezését várja az egyletbe. Az edzéseket kedden és pénteken 17-18 óra között a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum tornatermében tartják, a Széchenyi tér 11. szám alatt. Információk a www.vivas.sopron.hu internet címen.
 

Soproni Rendőrkapitányság: változik a  fegyverekkel kapcsolatos ügyfélfogadás Február 1-től megváltozik az ügyfélfogadás időrendje a Soproni Rendőrkapitányság igazságrendészeti osztályán. Hétfőn és szerdán 8-12 között, csütörtökön 13-16 óra között várják a fegyverekkel kapcsolatos ügyintézésre – sport-, és -vadészfegyver, önvédelmi gázrisztófegyver, személyvédelmi és vagyonvédelmi, magánnyomozói és biztonságtechnikai tervezői igazolványok intézésére  – az ügyfeleket a Soproni Rendőrkapitányságon.

Jubileumi évkönyvet jelenetetett meg a Széchenyi István Gimnázium A Széchenyi István Gimnázium előző tanévben ünnepelte alapítása 150. évfordulóját. A gimnázium jubileumra emlékező évkönyve a napokban jelent meg, amely az eddig megjelent évkönyvektől gazdag illusztrációs, valamint az iskola 150 évére visszatekintő anyagában is különbözik. Az iskola története, hagyományai egyaránt helyet kapnak az évkönyvben, amelyet Dékány Zsigmondné szerkesztett.



2003. január 26., vasárnap 21:35


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület