CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

Az Alpok Tévé a soproniaké

Az Alpok Televízió Sopron új televíziója, a soproniaknak szól a UPC családi csomag UHF 52-es csatornáján. Naponta híradóval, háttérműsorokkal, sporttal és még sok érdekes műsorral jelentkezik 19 órától, míg napközben a képújság adása látható.

Tervez a stáb

– Miről szólnak a műsorok, miről tudósítanak? – kérdeztük Bartokos Tamás producer-igazgatót.
– Minden számottevő kulturális, gazdasági, politikai és sporteseményről beszámolunk. Természetesen még aznap. Műsorainkban bemutatjuk városunk értékeit, Sopron mindennapi életét, az itt élő, dolgozó polgárok hétköznapjait és ünnepnapjait. Az Alpok Televízió úgy állította össze műsorait, hogy a kínálatból mindenki találjon magának megfelelőt. Az adások hétköznaponként láthatók este hét órától. Íme egy részletesebb ízelítő a műsorokból: a híradó az aktuális eseményeket foglalja össze, Közhír című hírháttér műsorunkat is ez után láthatják, melyben egy-egy fontosabb témának járnak utána a stúdió munkatársai.

Adás indul!

    A hét első napján a sporthétfő jelentkezik. A Zambó Mátyás vezette műsorban összefoglalókat, tudósításokat, riportokat láthatnak az elmúlt hét fontosabb sporteseményeiről. Kedd a médiaklub napja, melyben a helyi írott és elektronikus média képviselő vitatják meg az aktuális témákat. A fogadóóra adását szerdánként nézhetik meg. A vendégek helyi és országos közéleti szereplők. A résztvevőktől a nézők is kérdezhetnek telefonon, sms-ben és levélben. Ezt követően Hanzsérosné Szőke Anikó Kulturális Magazinját láthatják. A könnyűzenei magazin csütörtökön kerül képernyőre. A Vakerban a városi zenekarok mellett az országos együttesekről is láthatnak, hallhatnak híreket. A zenészeket Szávuly Enikő és Nagy András faggatja a fiatalságot érdeklő kérdésekről. A hétvégi buliajánlók mellett készül még mozi-előzetes és slágerlista is. Pénteken – a híradó után – a Mozaik című műsor kerül adásba, melyben hétről hétre sok érdekes emberrel találkozhatnak, ismerkedhetnek meg.

Bartokos Tamás (balra) a gyártásvezetővel egyeztet

– A hűség városának olyan televíziót szeretnénk készíteni, melyre ugyanúgy büszkék lehetünk, mint soproniságunkra – említette Bartokos Tamás. – Reméljük, eddig is sokaknak nyújtottunk kellemes felüdülést. Stúdiónkban járt többek közt Kováts Adél, Verebes István, Szentpéteri Csilla, Hiller István és a sort hosszasan lehetne folytatni.

Az Alpok Televízió céljául tűzte ki, hogy a helyi hírek mellett olyan országos eseményekről, történésekről is beszámoljon, melyek érdekelhetik városunk polgárait. Legutóbb a stáb a Nemzeti Színházról és színészeiről forgatott riportfilmet.

Az Alpok Televízió vállalja reklámfilmek, bemutatók elkészítését is, valamint referenciamunkákat. Cím: Alpok Televízió Sopron, Csengery utca 30–32. EURO-Elzett Üzleti Ud var; e-mail: alpoktv@sopron.hu.

Nézzék, keressék az Alpok Televíziót a UPC kábeltelevíziós hálózat UHF 52-es csator-náján!
Jó szórakozást, kellemes tévézést hét-köznaponként 19 órától!



2003. január 29., szerda 08:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület