CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Bowling: A papírformának megfelelően - Ennél többet vártunk - Nagy csatában nyertek az asztaliteniszezők

Bowling: A papírformának megfelelően…A Stettin Hungária-Sopron BC szuperligás együttese két bajnoki mérkőzésen volt érdekelt a hétvégén. A fővárosban lejátszott meccsek mérlege: egy győzelem, egy vereség. Nem történt meglepetés, hiszen itt is, ott is az esélyesek nyertek. Skobrics Zoltán és társai először 17:15-re megverték a Mamut BC együttesét, majd 22:10 arányban alulmaradtak a nagy favorit Pin Devils otthonában. A soproniak győzelmét Skobrics Zoltán és Cziner István (6-6), Nagy Balázs (3), Pálla Patrícia (2) pontjai jelentették, míg a másik összecsapáson Skobrics és Cziner 4-4, Nagy pedig 2 ponttal enyhítette a vereség mértékét.

Ennél többet vártunk Szombaton került sor Zalaegerszegen a Borsodi Terembajnokság utolsó előtti (5.) játéknapjának csoportküzdelmeire. A tornán az NB I/B-s Hévíz és Bük mellett a vendéglátó ZTE és a Matáv Sopron élvonalbeli csapatai vettek részt. Első helyen önbecsülésük által is motivált hazaiak végeztek, így ők utazhatnak a hétvégi hatos döntő színhelyére. A mieink viszont elgondolkodhatnak katasztrofális produkciójuk (0 pont, 2-7-es gólkülönbség, 4. hely), a bizonyítási lehetőséget semmibevevő hozzáállásuk milyen érzelmeket válthatott ki a soproni szurkolókból

Nagy csatában nyertek az asztaliteniszezők Régen látott izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzést vívott szombaton egymással a SMAFC és a CVSE-Celldömölk II. asztalitenisz csapata. Az NB II-es bajnoki rangadót a mieink kezdték jobba, ezt jelzi, hogy a párosok és az első egyes találkozók után már 5:1-re elhúzott a Simon Ferenc által vezérelt gárda. A vendég Celldömölk azonban beerősített, egyenlítettek (8:8), s következhetett a mindent eldöntő utolsó két meccs. Ezeken ismét Putz Józsefék diadalmaskodtak, akik a kiélezett küzdelmeket jobban bírták erővel és (főleg) idegekkel, így 10:8-ra győztek a szintén élcsoportba tartozó riválisok ellen. A szép sikert a Simon Ferenc – Putz József ill. a Bonczidai László – Horváth Attila párosok, valamint Simon Ferenc (4), Putz József (2), Bonczidai László és Horváth Attila (1-1) győzelmei jelentették.
Az NB III-ban szereplő SMAFC II. idegenbeli “fellépése” elmaradt a soproniakat sújtó betegséghullám miatt. Nem volt éppen sportszerű az Ajkai Bányász vezetőinek reagálása, a mérkőzés elhalasztására tett kérést ugyanis elutasították. Így minden bizonnyal 18:0-as győzelmet “ünnepelhetnek”.

B.I.



2003. január 29., szerda 17:59


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület