CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Gyakorlati tanfolyam ácsoknak az EU csatlakozás jegyében- Bach virágterápia- Közös bál Sopronban- Hidrológiai Társaság: Politika és vízgazdálkodás- A Castanea Zöld Iroda fogadóórái

Gyakorlati tanfolyam ácsoknak az EU csatlakozás jegyében Még lehet jelentkezni a továbbképző gyakorlati tanfolyamra, amelynek témája: A kettős ács szögmérő használata, melynek alkalmazásával nem kell zsinórpadot készíteni. Időpont: 2003 március 8. Helyszín: Vitnyéd. Jelentkezni lehet Dr. Nagy Attila faépítészeti szakértőnél, a  99/316-609, vagy 30/99 71 509-es telefonszámokon.

Bach virágterápia Február 14-én, 17 órakor Köteles Ferenc a Bach virágterápiáról tart előadást a MTESZ-székházban (Széchenyi palota). Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező, a Castanea Környezetvédelmi Egyesület.

Közös bál Sopronban  A hét végén rendezi közös bálját a soproni Erdészeti Szakközépiskola és az Evangélikus Gimnázium. Az Eötvös József Evangélikus Gimnázium és Egészségügyi Szakközépiskola és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola és Kollégium február 15-én, 19 órai kezdettel rendezi közös iskolabálját a Gyermek- és Ifjúsági Központban. A bál a két iskola diákjai által előadott nyitótánccal kezdődik, 20.45-kor a Soproni Torna Club Aerobik Szakosztálya tart bemutatót, 20.45-kor a diákok műsorát, 22.45-kor pedig a Sopronkövesdi Kövirózsa Néptáncegyüttes bemutatóját tekintheti meg a közönség. Tombolasorsolás 23.45-kor lesz. A szeszmentes bál zenéjét a Tandem Tánczenekar szolgáltatja. (Educatio Press)

Politika és vízgazdálkodás A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezete előadóülést rendez, 2003. február 18-án, kedden, 14.00 órakor. Az előadás témája: Politika és vízgazdálkodás Előadó: Fejér László a Vízügyi Múzeum részéről. Helyszín: Soproni MTESZ Székház I. emeleti előadóterme
(Sopron, Széchenyi tér 2.)

A Castanea Zöld Iroda fogadóórái Környzetvédelmi jog, hulladékgazdálkodás, közlekedés, településfejlesztés, egészséges életmód, energiagazdálkodás, a természettel való együttélés, környezeti nevelés, vízgazdálkodás, biogazdálkodás, növényvédelem területekkel kapcsolatos kérdésekkel, segítő szándékú észrevételekkel, javaslatatokkal várják a hozzájuk fordulókat a Castanea Zöld Iroda munkatársai hétfőn 15-18 óra, kedden 16-17 óra, szerdán 16-17 óra, csütörtökön 16-17 óra, valamint pénteken 14-15 óra között a MTESZ-székházban, Sopron, Széchenyi tér 2.



2003. február 13., csütörtök 00:17


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület