CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Helyettes államtitkár a kábítószerfogyasztásról- Platános Akciócsoport kiállítása- Állásbörze az egyetemen- CD bemutató:A kórusirodalom remekei;Mozart Requiem- Fotóklub- 12. Úszónap

A drog, mint provokáció: veszélyek és esélyek a kábítószerfogyasztásban A Soproni Kálvin Kör rendezésében Topolánszky Ákos, a Gyermek- Ifjúsági és Sportminisztérium helyettes államtitkára A drog, mint provokáció: veszélyek és esélyek a kábítószerfogyasztásban című előadására került sor. Az előadást dr. Amberger Erzsébet, Sopron város tisztifőorvosa vezette. A Nemzetstratégiai Program jelentősége mellett szó esett a drogtörvény-módosításról, a prevenciós normatívák létrehozásának akadályairól. Topolánszky Ákos, a soproni drog-stratégia egyik aktív résztvevőjének, Dr. Payer Erzsébetnek a felvetésére kijelentette: ha Sopronnak drogambulanciára van szüksége, akkor, amennyiben a szakmai protokoll-feltételek arra adottak, az esetben pénz is kap majd a város. Az előadásról a közeljövőben részletes beszámolóval is jelentkezünk. A fotón: Topolánszky Ákos helyettes államtitkár és dr. Amberger Erzsébet városi tisztifőorvos a soproni Kálvin Körben
 
Platános Akciócsoport Fonyód platános üdülő fejlesztési terveinek kiállítása nyílik az AMI Galériánkban (Lackner Kristóf u. 7) a MTV Regionális Stúdiójában.
A kiállítást megnyitja: Pazár Béla Ybl-díjas építész 2003. március 4-én 17 órakor. A tárlat egy hónapig látogatható, naponta 10-16 óra között.

Állásbörzét szervez a Nyugat-Magyarországi Egyetem 2003. március 5-én. Az IAESTE (The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) Soproni Helyi Bizottsága 2003. március 5-én Állásbörzét szervez a Nyugat-Magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karán (NYME FMK). Immár kilencedik alkalommal adódik lehetőség a hallgatók és a cégek számára a kapcsolatfelvételre, informálódásra. A tervezett program alapján a 10 órai megnyitó után asztali beszélgetés lesz a cégek képviselői, a leendő alkalmazottak és a gyakorlatra jelentkező diákok között, majd a börzét 14.30-kor ebéd zárja. A találkozóra Horváth Balázs, a NYME FMK HÖK-elnöke elmondása alapján 8-10 cég jelezte részvételi szándékát. A helyszín a Nyugat- Magyarországi Egyetem "B" épületének 7. tanterme lesz (9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.) (Educatio Press)

"A kórusirodalom remekei - Mozart Requiem" A Soproni Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar közelmúltban megjelent két CD-jét Dárdai Árpád a soproni Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar és a Soproni Liszt Ferenc Szimfónikus Zenekar karmestere, karnagya mutatja be. A rendezvényre a Széchenyi István Városi Könyvtár (Sopron, Pócsi u. 25)  Zeneműtárában 2003. március 6-án, 17.30 órakor kerül sor.

Soproni Fotóklub A Soproni Fotóklub soron következő rendezvényén a digitális fotótechnika alapjai, lehetőségei és tapasztalatai témában várnak a fotózás, vagy a közel száz éves Soproni Fotóklub iránt érdeklődőket a szervezők. A klubtevékenység helyszíne a Handler Nándor Szakképző Iskola (Sopron, Halász u. 9-15)

12. Úszónap A Soproni Szuperinfó szerkesztősége idén 12. alkalommal rendezi meg a 24 órás úszónapot, a SZUPERINFO 24-et, amelyre 2003. április 5-én 12 órától április 6. 12 óráig a Lővér Uszodában kerül sor.
A 12. Úszónap jelentkezés határideje: 2003. március 5., szerda 15 órakor lejár!
Mindenkinek sikeres versenyzést, jó szórakozást kívánunk! 12. Úszónap honlapja:



2003. március 03., hétfő 23:59


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület