CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Közgyűlés- Húsz éve a gyülekezet szolgálatában- Megújul a forrás- Kórusok találkozója- Utolsó bérletes kisszínházi előadás: június 8.

Közgyűlés 2003. március 26-án, szerdán, 8.30 órai kezdettel tartja Sopron Megyei Jogú Város önkormányzata március havi közgyűlését, a volt Megyeháza Dísztermében, a Fő tér 5. szám alatt. A közgyűlés napirendi pontjait Városháza rovatunkban tettük közzé: Sopron Megyei Jogú Város március havi közgyűlése 

Húsz éve a gyülekezet szolgálatában Vasárnap köszöntötte lelkészét, Vladár Gábort a soproni református gyülekezet, abból az alkalomból, hogy immár húsz éve végzi lelkipásztori munkáját a soproni református gyülekezetben.
Húsz év a református gyülekezet nyolc évtizedes történelmének egynegyede, amely időszak alatt a teljes jogú egyháztagok száma a kezdeti alig száz főhöz képest hétszáznál is többre emelkedett. Az eltelt időszak alatt Kapuváron leányegyházközség alakult, a hittanosok száma csaknem megtízszereződött
Dr. Molnár Sándor a gyülekezet gondnoka köszöntőjében kiemelte: az utóbbi húsz évben a soproni gyülekezet lelkiekben gyarapodott, erősödött; a gondok elviseléséhez Vladár Gábor lelkipásztor magas színvonalú, mégis mindenki által érthető prédikációi adtak erőt.

Megújul a forrás A Castanea Környezetvédelmi Egyesület kezdeményezésére a Holland Királyság Mezőgazdasági és természetvédelmi Minisztérium támogatásával március 24-én megkezdődik a Tacsi-árok Természetbarát-forrásának felújítása. A munkálatok ideje alatt a vizet elvezetik, a Castanea Egyesület kéri a természetjárók megértését.

Kórusok találkozója Kodály Zoltán születésének 120. évfordulója alkalmában rendezi meg Sopron városa és a Gyermek- és Ifjúsági Központ azt a hangversenyt, amelyen ágfalvi, soproni, fertőrákosi és hegykői iskolák énekkarai mellett, népdalénekesek, illetve a körzeti népdalverseny győztese is fellép. Az előadáson a Soproni Zeneiskola fuvola-triója előadása, valamint az egyesített kar előadásában Kodály Nagyszalontai köszöntője is elhangzik, Makkos Ágnes vezényletével. Az előadás március 25-én, kedden 15 órakor kezdődik.

Utolsó bérletes kisszínházi előadás: június 8. A Pro Kultúra Sopron Kht. tájékoztatja színházlátogató közönségét, hogy a kisszínházi utolsó bérletes előadás (Békés-Rozgonyi: Szegény Lázár) június 8-án, vasárnap lesz. A bérletes nap változásáért – amelyre színészegyeztetési nehézségek miatt került sor – a színház a nézők megértését kéri.



2003. március 24., hétfő 16:01


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület