CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sziget  

"Megszívhatod, ha megszívod"
 
 

A Sziget.hu, a Sziget Kulturális Szervezőiroda, a Vészcsengő III. konferencia és a Szenvedélyek Napja Fesztivál - háttérrendezvényeként - plakátpályázatot indít a 11-18 éves korosztály részére. A "Megszívhatod, ha megszívod" című pályázattal szeretnénk elérni, hogy az általános- és középiskolás korosztály, a saját képi nyelvén fogalmazzon meg kortársai felé drogprevencióval kapcsolatos üzeneteket.


Rajzolj, fess, készíts montázst! Hogyan látod, képzeled el a saját képi nyelveden, a drogok nélküli életet? A képeken megmutathatod a drogmentes élet pozitív oldalát, örömeit, a tiszta életmód alternatíváit a drogokkal szemben. Nyerd meg a fődíjat, vagy a közönségdíjat! Alkotásodat az internetes kiállításon az egész világ láthatja.

A "Plakátpályázatok"-ra érkező alkotásokat A3-as és A2-es méretben várjuk 2003. április 11., péntek 20.00 óráig a következő címre: PTMIK (Pedagógus-továbbképzési Központ KHT.), 2097 Pilisborosjenő, Fő út 1. A csomagra írjátok rá: "Plakátpályázat".
 

A művek tetszőleges anyagok és eszközök felhasználásával készülhetnek, de nem lehetnek nagyon sérülékenyek, mivel a kiállítás körbeutazza az országot.

A beérkezett művek legjobbjait Budapesten a CEU Konferencia Központjában (Kerepesi út 87.) a Vészcsengő III. konferencián (április 24-26.), a Corvin Filmpalotában a Szenvedélyek Napja rendezvényen (június 3.) állítjuk ki. A két időpont között, plakátkiállítás keretében Miskolcon (május 2-4.), Debrecenben (május 9-11.), Szegeden (május 23-25.), Pécsett (május 23-25.), Győrben (május 30.- június 1.) és Esztergomban (június 18-21.) mutatjuk be.
 

További információk: http://www.sziget.hu/plakatpalyazat/

cimbee



2003. március 25., kedd 14:51


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület