CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Pedagógiai és logopédiai napok- Dr. Szála Erzsébet a főigazgató- Kijátszott önkormányzat- Óvodai nyílt nap- Mesevetélkedő- Soproni Diákközéleti Hétvége- Várszegi Asztrik a győri PR-szalonban

Valahol Európában ?! címmel  soproni pedagógiai és logopédiai napok kezdődnek március 27-én Sopronban. A háromnapos konferencia a közoktatás feledait és lehetőségeit helyezi a figyelem középpontjába. A Hotel Sopronban kilencedik alkalommal rendezik meg a a rangos eseményt, amely az egyik legnagyobb országos akkreditált konferencia. Az idei rendezvényt Hiller István az OM politikai államtitkára nyitja meg,  középpontjában az ember a pedagógus áll. A tanácskozás témái között szerepel majd az oktatás EU-ra való felkészültsége, valamint a beszédzavarok új terápiás kezelése, az iskolaérettség és a személyiségfejlesztés kérdései.

Ismét Dr. Szála Erzsébet a főigazgató Lezajlott a vezetőválasztás Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Karán, amelyet követően a Főiskolai Igazgatótanács dr. Szála Erzsébet főiskolai tanárt választotta főigazgatóvá.

Kijátszott önkormányzat  címmel a Kisalföld tegnapi száma arról tudósít, hogy ismét fordulatot vett a Hotel Rózsadomb ügye. A soproni önkormányzat 2002 júliusában az RDMB Holding Kft.-nek eladta a szállodát, illetve az azt tulajdonló kft.-t. A vételárat azóta sem utalták át, viszont – a Kisalföld  információi szerint – február első napjaiban továbbadták az üzletrészt.
A Kisalföld azt is megtudta, a Cégközlönyben március 13-án jelent meg az az értesítés, amely szerint az Ingatlanpart Ingatlanhasznosító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. még februárban százszázalékos üzletrésztulajdont szerzett az RDMB Szállodafejlesztő Kft.-ben.

Óvodai nyílt nap A Soproni Trefort téri Óvoda nyílt napot tart március 27-én, csütörtökön 15 órától. Az érdeklődő szülők és gyermekek megismerkedhetnek az óvodával, az alkalmazott pedagógiai programmal.

Mesevetélkedő városi döntőjére kerül sor a Gyermek és Ifjúsági Központban ( 9400 Sopron, Ady Endre u. 10. ), 2003. március 28-án, pénteken, 16:00 órakor. (Tel: (99) 511-200)
 
Soproni Diákközéleti Hétvége Aktív Soproni Ifjak - AKSI által szervezett Soproni Diákközéleti Hétvégék képzéssorozat soron következő találkozóa.
A képzéssorozaton elsősorban Győr-Moson-Sopron megye-beli fiatalok vesznek részt, de a program nyitott az Interregionális Együttműködés megyénken kívüli településeinek középiskolásai számára is. További információk:  Aktív Soproni Ifjak, Sopron, Ady Endre u.10. Fax: 99/341-195. e-mail: aksi@sopron.hu vagy Neher András: 20/310-47-31, neherandras@freemail.hu címeken kérhetők.

Várszegi Asztrik a győri PR Szalonban A Győri PR Szalon következő összejövetelére március 27-én, csütörtökön 18.00 órakor kerül sor Győrött, a Zichy-palotában. A rendezvény előadója ezúttal Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát lesz. A szervezők mindenkit szeretettel látnak.
 



2003. március 26., szerda 19:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület