CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Mi1más  

24 órányi ajándék


2003. április 5-6. között került megrendezésre a 12. Szuperinfó 24 Úszónap, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően idén is a Lővér Uszodában. A rendezvény fő támogatója a MOL Rt. volt, a szervezésben pedig az Aktív Soproni Ifjak segítettek. A tizenhat benevezett csapat összesen 1.250.832 métert úszott le.

A szombat déltől vasárnap délig tartó időszak alatt nagyon sok ajándékot kaptak a csapatok - nézzünk csak meg néhányat ezek közül (természetesen egy szubjektív, CybeCápák által viselt szűrön keresztül).

Nagyszerű szervezést!
Idén néhány dologban változott a verseny - a résztvevő csapatok tagjai citromsárga illetve narancssárga színű karszalagot kaptak. Ezen kívül újfajta számlálólappal és négyóránkénti eligazításokkal próbálták a számlálók dolgát megkönnyíteni.
A rendezők a legkülönfélébb problémák megoldásához is segítőkészen álltak hozzá, részt vettek a különböző rendezvényeken, hangulatfokozó jelleggel néha-néha táncoltak egy kicsit a medencetérben. Megfordultam néhányszor a rendezői szobában is, ahol valamikor hajnalban egy eléggé jó hangulatú beszélgetésben vettem részt néhány még virrasztó rendezővel.

Változatos programokat!
A fő műsorszám - 16 úszó csapat - egyéb programokkal is szolgáltak a szervezők, hogy színesebbé tegyék az együtt töltött órákat. Fürdőruhás szépségverseny mellett láthattuk az MRL Klub táncbemutatóját, a Pécsi Sasok Növendékeinek aerobik bemutatóját, fellépett az SNS Blues Band valamint a Juice zenekar. Énekes műsort adott Sövegjártó Áron színész, valamint éjfél előtt nem sokkal a Habakuk Bábszínház előadását nézhettük meg. Vasárnap a kismedencében zajló vetélkedők mellett pedig tíz órakor a Zeneiskola Ütő együttese tartotta a hagyományos zenés ébresztőjét.

Jó társaságot!
Nagyon sok ember jött ki az uszodába, vagy azért, hogy ússzon, vagy csak kinézett drukkolni egy szimpatikus csapatnak. Számos régen látott ismerős ember volt közöttük, ezért a sportrendezvény inkább egy találkozó jellegét kezdte magára ölteni, mintsem egy versenyét. A 24 óra folyamán egyébként folyamatosan jöttek oda hozzánk érdeklődők, hogy besegíthetnének-e néhány hossz erejéig…

Díjakat!
Idén is készültek néhány különdíjjal a rendezők. Az egyiket a legidősebb úszó, a 70 éves Németh Ottó kapta, a másikat az 5 éves Brandisz Bianka, aki a legfiatalabb - önállóan - úszó résztvevő volt.


A legidősebb úszó


A legfiatalabb önállóan úszó

Szintén nem ment haza üres kézzel Farkas Szabolcs, aki a legvidámabb úszó címet szerezte meg. Valamint az a négy csapat is egy-egy különdíjjal gazdagodott, amely megjelent egy hajnali tájékoztatón.
Minden résztvevő csapat emléklapot illetve ajándékitalt kapott, az első három pedig egy-egy serleget. A versenyen az első helyezést a hagyományoknak megfelelően az Aquarázs érte el, második pedig a Fenyő Téri Általános Iskola csapata. A dobogó harmadik fokára a Spongyabob csapata állhatott - a tizenhét fős csapat Miskolcról érkezett.

A végső sorrend:

1. AQUARÁZS (Aquarázs S.E. - Sopron) 2916 hossz
2. BLUGY-BLUGY-GLUGY (Fenyő Téri Általános Iskola - Sopron) 2762 hossz
3. SPONGYABOB (Földes Ferenc Gimnázium - Miskolc) 2706 hossz
4. FIDELITAS (Sopron) 2631 hossz
5. CYBERCÁPÁK (Internet-Sopron Egyesület - Sopron) 2562 hossz
6. TRAMBULIN (Kereskedelmi és Hitelbank - Sopron) 2474 hossz
7. FULL-DOCK-LÓK (Matáv Rt. - Sopron) 2420 hossz
8. SZÁGULDÓ (K)ÜLLŐK (Sopron) 2386 hossz
9. HALDOKLÓ TEKNŐSÖK (NYME - Sopron) 2367 hossz
10. MENTŐÖVET (Szuperinfó - Sopron) 2253 hossz
11. BEPFulladunk (NYME-BEPFK - Sopron) 2172 hossz
12. KEDVENC-KLUB 2091 hossz
13. SOPRONI CHATFÜGGŐK (Sopron) 2071 hossz
14. NOE BÁRKÁJA (Sopron) 2067 hossz
15. POSTÁS SZIVACSOK (Sopron) 1968 hossz
16. VÍZBE MEGYE! (Győr) 1941 hossz

Az Internet-Sopron Egyesület csapata, a CyberCápák idén 5. helyezést ért el. Az Egyesület minden tagja nevében ezúton is szeretnénk gratulálni a csapatnak a sikeres szereplésért.

A www.sopron.hu/uszonap címre a hét folyamán felkerülnek a rendezvényről készített képek.

Bacsi



2003. április 06., vasárnap 23:53


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület