CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Scarbantia Társaság - A tachográf használata- Japán tavaszi ünnepek- Kell egy csapat- Pénteken zárva az Okmányiroda- Soproni ének - költészet napi est

---------------------------------------------------------------------

A római fürdő és középkori prépostság feltárása Zültichben  A Scarbantia Szabadegyetem, 2003. április 10-én, csütörtökön, 18 órakor, a MTESZ-székház I. emeleti előadótermében a Római fürdő és középkori prépostság feltárása Zültichben című vetítettképes előadásra kerül sor. Előadók: Fedeles Tamás és Tóth István Zsolt.

A tachográf használata a belföldi fuvarozásban A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében április 10-én, 15.30 órai kezdettel felkészítőt tartanak a fuvarozásban érdekelt vállalkozásoknak. A felkészítő témája: a tachográf használata a belföldi fuvarozásban. A négy órás tanfolyamon a Megyei Közlekedési Felügyelet közreműködésével készíti fel a résztvevőket az új elvárások megfelelő teljesítésére.

Japán tavaszi ünnepek és népszokások A Soproni Japán Baráti Kör 2003. április 10-én, csütörtökön, 18 órakor összejövetelt tart a Liszt Szalonban, a Szent György u. 12. szám alatt. Cséry Katalin a japán tavaszi ünnepekről és népszokásokról tart előadást.

Kell egy csapat A Gyermek- és Ifjúsági Központban április 10-én, csütörtökön, 17 órakor kezdődik a Kell egy csapat című előadás, amely az egészséges életvitelhez kíván tanácsot, útmutatást adni. Az előadás témái: a tavaszi fáradság megelőzése, öt tibeti gyakorlat.
 

Pénteken zárva az Okmányiroda A népszavazás előkészületei miatt az Okmányirodában (Sopron, Fő tér 5.)  április 11-én az ügyfélfogadás szünetel.

Soproni ének - költészet napi est 2003. április 11-én, pénteken, 17 órakor a Perkovátz ház (Széchenyi tér 12.) szalonjában kerül bemutatásra a Soproni ének (Negyven év a szép szó szolgálatában) című könyv. A rendezvényen közreműködik:  Dr. Kovács József László és Dr. Cs. Varga István irodalomtörténész, T. Horváth József előadóművész és a Soproni Irodalmi Társaság tagjai.



2003. április 09., szerda 18:24


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület