CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Soproni Vámszakmai Napok- Alpolgármesteri fogadónap- Húsvéti játszóház a GyIK-ban- Ügyes kezek: játszóház a könyvtárban- Soroptimist bál

Soproni Vámszakmai Napok Közel kétszáz résztvevő részvételével tizennyolcadik alkaommal zajlottak Sopronban a Vámszakmai Napok A Hotel Sopronban megtartott kétnapos rendezvény egyik fő témája az uniós csatlakozás egyik vesztesének tartott vámszakma aktuális kérdéseinek taglalása, amelyek kb. tíz-tizenötezer vámközreműködőt érinthetnek. Három szakmai szervezet – a Vámügynökségek és Vámközreműködők Magyarországi Szövetsége, a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szövetség, és a Magyar Vámügyi Szövetség  – konföderatív tanácsot alapít, és közös alapítvány létrehozását is tervezi. Ez utóbbival kívánja megteremteni az integrációs folyamatból eredő változások financiális alapjait.  
Alpolgármesteri fogadónap Kalmár István alpolgármester fogadónapját április 16-án 9-12 óra között tartja. Helyszín: az alpolgármesteri iroda, Sopron, Fő tér 1.
 

Húsvéti játszóház a GyIK-ban 2003. április 17-én, csütörtökön, 9 - 12 óra között Húsvéti Játszóházat tartanak a Gyermek és Ifjúsági Központban, az Ady Endre u. 10.szám alatt.  Tel: (99) 511-200.

Ügyes kezek, húsvéti játszóház a könyvtárban 2003. április 17-én, csütörtökön, 15.30 órakor Ügyes kezek, húsvéti játszóház a Széchenyi István Városi Könyvtár, Gyermekkönyvtárában (Sopron, Pócsi u. 25.)
A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy vigyenek ollót magukkal. Április 29-én, kedden 15.30 órakor gyermekkönyvtári részleg “Ügyes kezek” játszóházat szervez az anyák napja jegyében 

Soroptimist bál A Soroptimist Klub Sopron hagyományos, jótékony célú bált szervez. Az ötödik alkalommal a Sopron Hotelben április 26-án megtartott rendezvény bevételét a Sopronban és a város környékén élő hátrányos helyzetű gyermekek és családok megsegítésére fordítják a szervezők, akik jelentkezőket és tombolatárgyak felajánlását is várják. A bál fővédnöke Walter Dezső polgármester. Részvételi díj: 6000 Ft/fő. Jegyek elővételben kaphatók a Molli Net Divatárú Stadion üzletházbeli helyiségében, illetve a 06 30 9699-681-es telefonszámon, valamint a  fuh@emk.nyme.hu e-mailen is rendelhetők .



2003. április 16., szerda 01:31


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület