CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szomszédvár - Régió  


Rend, katona, testbeszéd

Eseményprizma


És mondá az igény: Legyen rend! "Környezetünk tisztántartása, egészségünk védelme mindannyiunk közös érdeke. Életterünk tisztasága, annak alakulása kihatással van a saját és a jövő nemzedékek életére. Ezeket a gondolatokat követve Szombathely Megyei Város Önkormányzata Környezetvédelmi Bizottsága 2003. május 10-én, szombaton 8.00-12.00 óráig tavaszi nagytakarítást szervez. Felhívással fordulunk mindazokhoz a lelkes, tisztaságot szerető társadalmi szervezetekhez (lakóközösségek, lakásszövetkezetek, egyesületek stb.), akik felelősséget éreznek a természet állapotáért, minőségének javulásáért, és tenni akarnak lakókörnyezetük szépítéséért, segítenek a gondatlan kezek által elszórt szemét összeszedésében."

Igen érdekes témamegjelöléssel találkozhatunk egy április 17-ére kitűzött programban, mely 14.00-kor kezdődik. "A testbeszéd hasznosítása a katonai gyakorlatban" - közművelődési délután a Savaria Kiképző Központ hivatásos és közalkalmazotti állománya részére. Előadó: dr. Csider Sándor főiskolai docens. Helyszín: a HEMO, azaz a Helyőrségi Klub.

A Föld napja alkalmából igen hasonlatosak a rendezvények a sopronihoz, igaz, itt nem nemzetközi a kiállítók köre. Az Oladi Művelődési Központban április 22-én 14.00-kor földtörténeti kiállítás nyílik a szombathelyi Koch Sándor Ásványbarát Kör tagjainak ásvány, kőzet és fosszília anyagából.

Április 17-én, csütörtökön este fél hétkor a Bartók Teremben Brahms: 3. F-dúr szimfóniája és Schumann: 4. d-moll szimfóniája lesz műsoron. A Szombathelyi Szimfonikus Zenekar koncertjét Rico Saccani vezényli.

Április 29-én a Művelődési és Sportházban a Budapest Klezmer Band és a Budapest Ragtime Band lép fel este 7 órakor. Jegyek elővételben is kaphatók a Mártírok tere 1-ben. (94/312-579)

A kép forrása: http://www.tbuvar.hu/

Sebők Lili



2003. április 16., szerda 21:45


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület