CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Simon Tiborra emlékeznek az Üllői úton- 'Városok, évszakok, pillanatok- A hit a mi kincsünk- Föld Napja- Ha elmúltál negyven- Idegenforgalmi fórum- VI. Dalos-hegyi Kórustalálkozó

Simon Tiborra emlékeznek az Üllői úton
 
Az Üllői úti stadionban ma kezdődik el az a többnapos eseménysorozat, amellyel Simon Tiborra emlékeznek a játékostársak, szurkolók és az utódok. A Ferencváros egykori válogatott labdarúgója, a Sopron volt vezetőedzője tavaly április 23-án hunyt el.

A "Győzelemért Simon Gyermekfoci Alapítvány" és az FTC közös rendezvényén ifjú futballistákból álló csapatok mérik össze tudásukat, majd a ferencvárosi "Dream Team" játszik. A rendezvényen ünnepélyesen visszavonultatják a 2-es számú mezt, melyet Simon Tibor évekig viselt.
Forrás: www.hirtv.net

"Városok, évszakok, pillanatok"  Kovács Rita fotóművész "Városok, évszakok, pillanatok" című fotókiállítása nyílik ma a Káptalanház Galériában (dr. Wrenkh Ede Közösségi Ház, Szent György u. 7) A kiállítás megnyitja: Bindes Ferenc a Szent György templom plébánosa. A kiállítás megtekinthető május 9-ig, naponta 8-16 óra között.

A hit a mi kincsünk 2003. április 22-én, kedden, 15.00 órakor a Bán János Katolikus Közösségi Házban (Halász u. 38.) A hit a mi kincsünk című előadás-sorozat következő alkalmára kerül sor. A rendezvény vendége: Kadnár Béla plébániabizottsági elnök

Élő Földünk – Emberiség és spiritualizmus A Castanea Környezetvédelmi Egyesület szervezésében április 22-én, a Föld Napján 17 órakor a MTESZ-ben (Széchenyi tér 2.) Élő Földünk – Emberiség és spiritualizmus címmel Varga János tart előadást

Ha elmúltál negyven  2003. április 22-én, kedden, 17.00 órakor Ha elmúltál negyven…címmel a Családsegítő Szolgálat keddenként tartott előadássorozatának újabb előadására kerül sor, amelyet követően, április 29-én 17 órára, újabb rendezvényre várják majd a szervezők az érdeklődőket a Családsegítő Szolgálat Balfi u. 87. szám alatti kKlubhelyiségében. Információ: Halász Tiborné, Major Veronika 99/328-378.

Idegenforgalmi fórum Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében április 25 -én idegenforgalmi fórumot szervez a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ, Petőfi termében (Sopron, Liszt F. út 1.). A fórum keretében a következő témák kerülnek megvitatásra: A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ bemutatása, szerepe a város idegenforgalmi és kulturális életében, együttműködési lehetőségek feltárása és a jövőbeni munkakapcsolat kialakítása,  az Alpokalja Idegenforgalmi Alapítvány által üzemeltetett Tourinform Iroda bemutatkozása és tájékoztatás az ez évi marketing elképzelésekről. Az elkészítendő idegenforgalmi stratégiában, valamint a város  idegenforgalmi, turisztikai jövőképének kialakításához felhasználható prioritások megfogalmazását szintén célkitűzésnek tartják a fórum szervezői.

VI. Dalos-hegyi Kórustalálkozó Április 25-én 10 órától a Várisi Zenepavilonnál a VI. Dalos-hegyi Kórustalálkozó megnyitója, 11 órától a Dalos-hegyen (a nagy sípálya tetején) iskolás kórusok énekelnek, majd természetismereti tanösvényen ismerkedhetnek meg a résztvevők a hegység élővilágával. 18 órakor a
Megyeháza dísztermében (Fő tér 5. I.em.) városi koncert, utána táncház, végül toronyzene a Tűztoronyból. Rendezvényeinkre minden érdeklődőt szeretettel vár a Castanea Környezetvédelmi Egyesület.



2003. április 21., hétfő 10:58


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület