CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 1., szerda, Fülöp, Jakab, Amarilla napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Alpolgármesteri fogadónap- Bezerédj Amália Zenei Tábor - Jelentkezőket várnak- Tisztifőorvosok Országos Találkozója- A Nemzeti Lakásprogram Pillérei: vitafórum

Alpolgármesteri fogadónap Hruby József alpolgármester 2003. május 9-én, délelőtt 9.00 - 12.00 óra között tartja  fogadónapját a Városházán (Sopron, Fő tér 1.)

Bezerédj Amália Zenei Tábor - Jelentkezőket várnak
A jubileumi, huszadik alkalommal rendezik meg idén a Bezerédj Amália Zenei Tábort Sopronban.
A június 22 és 29. között megtartott eseményre a szervezők legalább alapfokú zenei előképzettséggel rendelkező résztvevők – zenetanárok, zenei jellegű szakiskolába járók – jelentkezését várják, akik a tábor ideje alatt a szakma kiválóságainak kurzusain bővíthetik zenei ismereteiket. Az előadók között lesz Ugrin Gábor Liszt-díjas karnagy, aki a kórus szekció munkáját, Kovács Imre Liszt-, és Doppler-díjas fuvolaművész, aki a kamarazenei szekciót vezeti majd. Sáry László, Liszt-díjas zeneszerző irányításával a kreatív zenei gyakorlatok folynak majd, Roth Márton tanár a harangegyüttest, az Orff hangszeres gyakorlatok szekciójának munkáját pedig, Fodor Gábor fuvolaművész és Stöckert Ádám vezeti.
A tábor, amelynek helyszíne a Benedek Elek Óvóképző Kar (Ferenczy János u. 5.) lesz, a június 29-i, esti hangversennyel zárul.
Jelentkezni május 31-ig , Fodor Gábor fuvolaművésznél, a 99-512-828 -as telefonszámon lehet. Részvételi díj soproniaknak 5000 Ft/fő, a bentlakóknak a szállásért és teljes ellátásért 25.000 forintot kell fizetniük.

Tisztifőorvosok Országos Találkozója Az előzetes program szerint Dr. Csehák Judit miniszter részvételével kerül sor a Tisztifőorvosok Országos Találkozójának május 7-i megnyitójára, amelyen Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Közgyűlés elnöke, valamint Paller Judit, az ÁNTSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Intézetének megbízott megyei tisztifőorvosa is köszönt majd.
A tanácskozás első napján az ÁNTSZ feladatai 2003-ban címmel Prof. Dr. Ungváry György országos tisztifőorvos tart előadást. A három napos szakmai rendezvény csütörtökön a Balatoni képek a higiénikus szemszögéből, az ÁNTSZ információs rendszerének fejlesztése, az egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos ÁNTSZ feladatok, az ellátás ellenőrzésének, ellenőrzés fejlesztésének konkrétumai, az egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos ÁNTSZ feladatok, az ápolási szakfelügyeleti munka fejlesztésének konkrétumai, a kábító fájdalomcsillapítás aktuális kérdései témakörökben hangzanak el előadások.

További részletes program a Programajánlónkban.
 

A Nemzeti Lakásprogram Pillérei 2003. május 7-én, 15 órakor kerül megrendezésre a Nemzeti Lakásprogram Pillérei című társadalmi vitafórum a volt Vármegyeháza dísztermében a Fő tér 5. szám alatt.



2003. május 06., kedd 15:11


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület