CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Szomszédvár - Régió  


Május 28-án nyílik, összességében 1.2 milliárd forintba kerül


A térségben egyedülálló!!


Ha azonnal a címben és alcímben jelzett témára kíváncsi, Kedves Olvasóm, kérem, a lapon lejjebb keresse, a "Kapcsolódó linkek" alatt! Indításként azonban egy érdekes budapesti eseményre hívom fel figyelmüket.

A Számítógépgyűjtők Egyesülete 2003. május 17-én 11 órakor tartja közgyűlését a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban (cím: Budapest, XI. ker. Gyáli út 22.) 8-14 óráig:

A PROGRAM:

Számítógép cserebörze: A rendezvény ideje alatt kötetlen formában lehet régi számítógépeket, részegységeket, dokumentációkat, folyóiratokat, könyveket cserélni, eladni és venni a helyszínen. "Kérünk mindenkit, aki régi számítógépétől meg szeretne válni, és szeretné hogy régi számítógépe múzeumba, vagy gyűjtőkhöz kerüljön, az hozza el. Az egyesület tagsága örömmel fogad minden ritka, régi számítógépet, szakirodalmat" - áll a meghívóban.

Számítógép kiállítás: Az egyesület tagjai régi számítógépeket állítanak ki, valamint megtekinthető a Puskás Tivadar Technikum házi számítógép múzeuma is.

És akkor most vissza Szombathelyre!

A Savaria Fórum, Szombathely Megyei Jogú Város hetilapja 2003. május 14-i számának (XIII. évfolyam 20.) 8. oldalán két mozdulásra serkentő hírrel is találkozhatnak az olvasók. Igaz, mindkettő kíván tőlük némi pénzkiadást is: belépőjegy formájában

Május 22-25. - TAVASZI VÁSÁR a szombathelyi Haladás VSE-pályán, a vásáron belül "A ház" címmel Építőipari és Lakberendezési Szakvásár.

Kapcsolódó linkek:

http://www.mkvsz.hu/bodies/hbodies/exhibitions.html

http://vendegvaro.hu/4-18

Az imént megnevezett helyszínhez, a Haladás VSE pályához (Rohonci út 3.) egészen közel található a TÓFÜRDŐ. A továbbiakat a Savaria Fórumból idézem:

"Utolsó simítások a megújult strandon. Már csak két hét, és május 28-án megnyílik az összességében 1,2 milliárd forintba kerülő Tófürdő-beruházás, amelynek második építési ütemét az üzemeltető Városgazdálkodási Kft. megbízásából télen és tavasszal végezte az Alterra Kft. Tatai Péter, a Tófürdő vezetője újabb medencéket, felújított fogadóépületet és játszóteret ígért a megújult városi strand második évében.

Tavaly a csúszdakomplexum jelentette a legnagyobb szenzációt, amely több száz millió forintba került, viszont a térségben egyedülállóvá tette a szombathelyi fürdőt. Az idei építkezés központjában az a kalandmedence áll, amely 800 négyzetméteren helyezkedik el, a tavaly megépített csúszdamedence szomszédságában. Fő jellegzetessége az a sodrófolyosó, amely vadvízi élményt nyújt a fürdőzőknek."



A kép forrása: http://www.nyugat.hu/tanczos/tofurdo_jul/

Sebők Lili



2003. május 15., csütörtök 11:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület