CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

A honvédelemről a Soproni Nemes Magyar Társaság- Corvinus klubnap- Az Iparkamara tanulószerződést ajánl az idén végzőknek- Futballsztárok mezei a Gárdonyiban

A honvédelemről a Soproni Nemes Magyar Társaság ülésén A soproni Berzseny Dániel Evangélikus Líceumban műkődő Soproni Nemes Magyar Társaság szervezésében 2003. május 21-én, szerdán, 17 órai kezdettel Kálmán Gergő alelnök '48 eseményeiről, va,amint ifj. Sarkady Sándor tanár a két világháborúról tart előadást.
Az előadók után a Honvédelem Napja (május 21.) alkalmából megrendezett, A Honvédelem 1900-1945-ig című, két hétig tartó kiállítás megnyitójára kerül sor. a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum dísztermében.

Corvinus klubnap A Corvinus Magyar-Osztrák Baráti kör május 21-én tartja rendezvényét, amelyre 17 órakor a Várkerület 19. szám alatti székhelyen kerül sor. Soproni allegóriák címmel Fejér Zoltán előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

A soproni Iparkamara tanulószerződést ajánl az idén végzőknek.
Az érvényben lévő jogszabályok szerint az első, de sok esetben a második szakma megszerzése is tandíjmentes. Sopron Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamarája tanulószerződést ajánl azoknak a fiataloknak, akik nem tudnak idén továbbtanulni, vagy nem tudnak jelenlegi végzettségükkel elhelyezkedni. A jelentkező fiataloknak pályakezdő szakemberként javulnak az elhelyezkedési esélyei, már a tanulóidő is bele fog számítani a munkaviszonyukba, és a pénzbeli juttatásokon, a képzés ideje alatt járó havi 3000-15000 Ft "zsebpénzen" kívül kedvezményes étkeztetésben, munkaruhában és útiköltség-térítésben is részesülnek.
Az Iparkamara pillanatnyilag nyomdászoknak, kereskedőknek és üvegműveseknek tud szerződéseket ajánlani. Az érdeklődőknek a kamarai székházban (Sopron,
Deák tér 14.), vagy telefonon szolgálnak felvilágosítással (30/37-26-575). (Educatio Press)

Futballsztárok mezei a Gárdonyiban Legendás labdarúgók mezeiből nyílt kiállítás a Gárdonyi Géza Általános Iskolában.
Magyarországtól Európán át Dél-Amerikáig a legnagyobb sztárok mezeit gyűjtötte össze Sándor Imre ("Tubi"). Az ő magánygyűjteményének leghíresebb darabjaiból, legendás labdarúgók mezeiből nyílt kiállítás a soproni Gárdonyi Géza Általános Iskola aulájában (Sopron, Ferenczy J. u. 1.). A tárlat május 24-éig tekinthető meg hétköznapokon 8 és 20 óra, szombaton 8 és 16 óra között - díjtalanul. ( http://www.edupress.hu )



2003. május 20., kedd 20:04


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület