CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 15., szerda, Zsófia, Szonja napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Nyugati Kapu  

Halálos baleset a József Attila utcában

Hírek 2000. április 21.
Halálos baleset a József utcában


Ki mit tud?-on bizonyíthatják a soproni diákok, hogy mit is tudnak. Az Erkel Ferenc Általános Iskola és a Gyermek- és Ifjúsági Központ közös rendezvényén április 28-án délután három órától ének, hangszeres zene és tánc, április 29-én délelőtt kilenc órától pedig vers, próza és színjátszás kategóriában folytatódik a megmérettetés. A szervezők még várják a vállalkozó szellemű diákok és csoportok jelentkezését.

Halálos baleset történt múlt héten Sopronban, a József Attila utcában. A Nyugat-magyarországi Egyetem két hallgatója egy Suzuki Sedannal villanyoszlopnak ütközött. Az autó tizenkilenc éves utasa azonnal életét vesztette, a szintén tizenkilenc éves sofőrt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Ünnepélyes keretek között adták át a sopronbánfalvi Mária Magdolna templom felújított külső díszkivilágítását. A település milleniumi ünnepségsorozatának első részeként, a Bánfalváért Baráti Kör szervezésében vasárnap került sor az átadásra.

Szabadegyetem. A Mária Dorottya Evangélikus Szabadegyetem legutóbbi rendezvényén április 13-án Smidéliusz Zoltán somogy-zalai esperes, a Magyarországi Evangélikus Egyház ősszel 48 év után újraalakuló Nyugati Egyházkerületének püspökjelöltje tartott előadást a Líceum színháztermében, ahol a soproni gyülekezet tagjai előtt vázolta elképzeléseit, a közösségalakítás folyamatát.A civil szervezetek működéséről tart előadást dr. Rácz Sándor, a TESZ megyei szervezetének elnöke kedden 16 órától a Soproni Ipartestületben. Szó lesz a magyarországi SAPRI programról, amely a civil szervezetek társadalomban betöltött szerepét vizsgálja.

Válogatta: Takács Judit



2000. április 20., csütörtök 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület