CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 19., péntek, Emma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

a változékony időjárás és a változatos sztárparádé jellemezte

Jó buli VOLT

Közel huszonötezren melegítettek be a Szigetre a szombat este véget érő soproni VOLT Fesztiválon. A három napos bulit a változékony időjárás és a változatos sztárparádé jellemezte.

A „hol-esik-hol-nem” állapot nem tántorította el a VOLT fanokat, hogy kedvenceiknek, akár zuhogó esőben is csápoljanak. Így történt ez csütörtökön délután: a Zanzibár rajongókat hirtelen érte a zuhé. Nem csak ettől volt azonban izgalmas az első voltos nap: a VIVA színpadon volt hip és hop, a Multicafé színpadán előbb Emil RuleZ, majd London legjobb breakbeat arcai szórakoztatták a nagyérdeműt. A Soproni Ászok Nagyszínpadon a Zanzibár után az Anima Sound System, majd a „nyolc kan”, az Irigy Hónaljmirigy lépett fel.
Másnap a VIVA Színpadon többek mellett a Hiperkarma, a Superbutt, a Rémember, a Nyers, a FreshFabrik és a Korai Öröm koncertezett, miközben a Multicaféban a Zagar Project, a TÁP Színház, Yonderboi DJ szettje, hajnal 1-kor az Ausztriából érkező dZihan&Kamien szórakoztatta a VOLT Fesztivál látogatóit. A Nagyszínpadon a Kispál és a Borz elzavarta az esőt és hozott többezer rajongót, majd a tavalyi Sziget Fesztivál egyik nagyszínpadosa, a Kosheen - az ismert slágerek mellett - vadiúj albumát mutatta be.
A szombat napos időt és két minisztert is kicsalt a Lővér Kempingbe, a kultusztárcát vezető Hiller István valamint az ifjúság és a sport minisztere, Gyurcsány Ferenc tette tiszteletét az idén 10. születésnapját ünneplő VOLT Fesztiválon. Mindeközben a combos program folytatódott: Ladánybene, Ganxsta, HS7, Tito&Tarantula a Nagyszínpadon, ahol az estét és a Fesztivál itteni programját a Tankcsapda zárta. A hazaiak mellett nemzetközi sztárok is voltak a VOLT utolsó napján a VIVA Színpadon is, így Pitchtuner (D), Cari Lekebusch (S), Elex Red (A). Ugyanígy a Multicaféban: a Kispál ülős koncertje, majd éjféltől Doc Scott (UK) és MC Justyc (UK) búcsúztatta a látogatókat.

Kétségkívül a VOLT Fesztivál legegyedibb programhelyszíne a „látványrádióként” működő VOLT Rádió, ahol a három soproni rádió közös frekvenciáján, három napon át a VOLT adta a témát. Nem adott azonban különösebb feladatot a rendezvény az egészségügyi szolgálatnak: a legkomolyabb megmozdulás egy bokasérülés miatt volt csupán.



2003. jĂşlius 05., szombat 22:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület