CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Sopronban hamarosan új helyre, a Várkerület 43. sz. alá költözik a Vöröskereszt Területi Irodája. Már évekkel ezelőtt kérvényezték, hogy a Hátulsó utcai salétromos pincehelység helyett korszerű irodát kapjanak, amit a feladatkör folyamatos bővülése is indokol. A szociális munka és a véradás szervezésén túl a közúti elsősegélynyújtás-vizsgáztatás is rájuk hárul, ehhez viszont az adottságok nem voltak ideálisak.

Vitézeket avatnak szombaton Ágfalván. A vitézi esküt öt vármegyéből 29-en tehetik le.

Véradás: MA 15.00-17.30 -) Egyházasfalu község polgárait várják véradásra a helyi általános iskolában. 18.00-20.00-ig Újkér közséf lakói adhatnak vért szintén a helyi általános iskolában.

Fehér Zoltán lett az elmúlt szezonban az "Év felfedezettje". A 22 éves játékos a Matáv Sopron együttesében szerepel. Az elismerést a Magyar Labdarúgó Liga szakmai bizottsága ítélte oda. Elrendelte a nyomozást Bognár György ügyében a Soproni Rendőrkapitányság. A volt ügyvezetőt 14 milliós sikkasztással vádolja a klub.

A Soproni Városi Bíróság négy év szabadságvesztésre ítélt két autótolvajt, akik 2001. és 2002. ősze között több nagyértékű autót loptak el Sopronban és a környéken. A két fiatalember, akik foglalkozásukra nézve autószerelők, alkalomszerűen Pomázról, illetve Szentendréről érkeztek.

Angol nyelvi, elsősorban a társalgást gyakoroltató tábort rendeznek a Hunyadi iskolában mától péntekig. A foglalkozások 9.00 órakor kezdődnek, a résztvevők délelőtt és délután is 2-2 foglalkozáson gyakorolják a nyelvet. Délután három órától szabadidős és sportrendezvények lesznek, melyekre bárkit szeretettel várnak. A foglalkozásokat Egyesült Államokbeli egyetemisták és tanárok vezetik, a tábor díja 1.000 Ft. Jelentkezni lehet Sörnyei Gábornál a 06-20 4105987-es telefonszámon.

Rendszeres program a nyár végéig a Polgármesteri Hivatal rendezésében: minden szombaton 20.00 órától 20.45-ig toronyzene a Tűztoronyban, a Fő téren felállított színpadon pedig szombaton és vasárnap este is szórakoztató zenei programok zajlanak. Július 26-án szombaton 19.00-22.00 óra között jazz-est a Jazz in the night együttessel. Július 27-én vasárnap 19.00-22.00 között örökzöld slágerek a Continentál zenekarral Augusztus 1-2-3-án péntek-szombat-vasárnap Jereváni Napok a lakótelepen



2003. július 24., csütörtök 13:34


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület