CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Kosárlabdahírek: Elkezdte a felkészülést az SÁKC-SMAFC NB I-es kosárlabdacsapata - Orsi két játékosa a válogatottban - Elküldte a nevezést a Roenisch-Foton


Augusztus negyedikén a Krasznai-csarnokban kezdte meg a felkészülést az SÁKC-SMAFC NB I-es kosárlabdacsapata. A nyitómegbeszélésen az elnökség köszöntötte a gárdát, majd Szalai János edző vezetésével munkához láttak a játékosok: Darecko Rawlins (korábban Szeged próbajátékos), Antonas Vilcinskas (korábban Szeged, 213 cm), Sallay Gábor, Gombás Gábor (fejsérüléssel tért haza a muraszombati junior férfi EB középdöntőről), Posch Barna, Palotai Péter, Mogyorósy Szilárd, Pojbics Szabolcs (Paksról tért vissza), Preiner Gábor, Balogh Gergely, Walke Károly. A csapat naponta kétszer gyakorol majd, a Löverekben ill. A Krasznai csarnokban.

Tagja lett a annak a magyar női ifjúsági kosárlabda válogatottnak az Orsi két játékosa, Honti Kata és Tajkov Georgina is. A csapat augusztus 6-tól, a szolnoki csarnokban az EB-re jutásért küzd majd meg Svédország, Izrael, Lengyelország, Horvátország és Spanyolország hasonló életkorú együtteseivel. Csapatunk edzője, a legjobb magyar utánpótlás nevelő szakember, Tursics Sándor.

Elküldte a nevezést a magyar női kosárlabda bajnokság A csoportjának küzdelmeire a Roenisch-Foton elnevezésű soproni csapat (leánykori nevén: Soproni Postás). A kérdés, most már csupán az, hogy a női liga fogadja e a nevezést, különböző kifogásai miatt? Bravó, csak pusztán annyit kérdeztünk a magyar női liga vezetőitől, akik, annyit, de annyit tettek a Postás megmentésért, hogy majdnem belerokkant a jeles szervezet, hogy vannak e egyáltalán a nevezés valamennyi követelményének megfelelő csapatok, kellő létszámban? Az Isten óvja a magyar kosárlabdázást. Rátgéber Laci! Te mint szövetségi kapitány, mégis, mit szólsz mindehhez?

A soproni Babos Zsuzsanna jelenleg a WTA ranglistán az ötszáznegyvenhetedik.


W.F.



2003. augusztus 05., kedd 12:20


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület