CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 10., pĂ©ntek, Ármin, Palma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Nyilatkozatot írt alá a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség.

Együttműködés a fair-play szellemű verseny érdekében

Nyilatkozatot írt alá a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat,  a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség.
    A 2003/2004-es megyei labdarúgó bajnokság sportszerű megrendezése érdekében nyilatkozatot írt alá a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat,  a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség.
 

Dr. Szakács Imre dr. Szabadfi Árpád, Horváth Cs. Attila

    A Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Bajnokság 2003/2004-es bajnoki kiírásának a fair play szellemében történő maradéktalan megvalósítása céljából létrejött együttműködés keretében az aláírók – dr. Szakács Imre a megyei közgyűlés elnöke, dr. Szabadfi Árpád megyei rendőr-főkapitány, Horváth Cs. Attila elnök – a megyei bajnokság kezdetén felhívják a megyében élő labdarúgók, sportvezetők és a szurkolók figyelmét arra, hogy a sportszerű versengés nélkülözhetetlen eleme az igazi sportteljesítménynek, így a megyei labdarúgó bajnokságnak is.
    A közös nyilatkozatot aláíró felek egyúttal kölcsönösen kinyilvánították azon szándékukat, hogy - lehetőségeikhez mérten - mindent megtesznek a 2003/2004. évi megyei labdarúgó bajnokság lehető legsportszerűbb lebonyolítása érdekében.
    A megyei önkormányzat – megköszönve a településeknek és az ott élő támogatóknak, hogy sokszor a szűkös anyagi lehetőségeik ellenére, komoly erőfeszítéseket tesznek a sportegyesületek folyamatos működéséért – felkéri a települések vezetőit, hogy a labdarúgó idény elején hívják fel a csapatok figyelmét a sportszerű versenyzés fontosságára.
    A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság azért hogy a megyében a labdarúgó rendezvények, a családok számára biztonságosabban látogatható események legyenek, ezért az eddigieknél szorosabb szakmai kapcsolatot alakít ki a megyei labdarúgó-szövetséggel. A nyilvánosság erejét felhasználva kéri a sportesemények látogatóit, hogy ne engedjék befolyásolni a sporteseményeken rendbontás szándékával esetlegesen megjelenő személyeket vagy csoportokat, illetve ne engedjenek azok provokációinak.
    A megyei labdarúgó-szövetség a sportegyesületek vezetőit, játékosait,a különböző osztályokban induló résztvevőket arra kéri, hogy a 2003/2004-es bajnokságban mindig a fair play szellemét szem előtt tartva versenyezzenek. A szövetség reméli, hogy a sportot szeretők közössége egy esztendő múlva ismét méltó keretek között köszöntheti a fair play díjakat kiérdemelt csapatokat.
P.Z.



2003. augusztus 14., csütörtök 16:34


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület