CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

13. Nemzetközi Határmenti Rádióamatőr Találkozó- Bánfalvi Őszi Búcsú- Az intézet: filmbemutató- Ingyenes ruhaosztás- Datanet Café nyílt Győrben

13. Nemzetközi Határmenti Rádióamatőr Találkozó A Soproni Rádióamatőr Klub tizenharmadik alkalommal szervezi szeptember 12-13 között a Nemzetközi Határmenti Rádióamatőr Találkozót. A soproni Brennbergvölgyi Ifjúsági Táborban előadások, kötetlen programok, börze várja az érdeklődőket, és a hagyományokhoz híven kiosztják a ,,Civitas Fidelissima" verseny díjait is.
Kapcsolódó cikk:
XII. Nemzetközi Határmenti Rádiómatőr Találkozó Sopronban 
 

Bánfalvi Őszi Búcsú 2003. szeptember 13-án, szombaton tartják a Bánfalvi Őszi Búcsút. A hagyományőrző program 15:00 órakor a brennbegri faluvégről induló felvonulással kezdődik
Zenével, két helyszínen tánccal, emléktábla-koszorúzással a Hajnal térre tart majd a menet, melyet Sághy Balázs evangélikus lelkész köszönt.
A további programok között a Soproni Képzőművészeti Társaság és az Alpok Képzőművészeti Kör szabadtéri kiállítása, gyermekrajz verseny jutalmakkal, a Juventus fúvószenekar koncertje, iskolák, óvodák – Berzsenyi Evangélikus Líceum: Haller Eszter, Kocsis Kriszta, Kun Katinka, Pethő Sarolta, Brennbergi Óvoda, Fenyő téri Általános Iskola, Bánfalvi óvoda – műsora,  csoportjainak bemutatója, továbbá a Brennbergi Szent Borbála Kórus, a Bánfalvi Regenbogen Kórus, a Testvériség néptáncegyüttes előadása következik. 18.30-23.00 óráig az esti bálon a Friedrich Trió  muzsikál. Értékes tárgyakkal tombola is várja a résztvevőket. Eső esetén a program elmarad.

Az intézet: filmbemutató Szentgyörgyi Szabolcs, Az intézet című filmjének bemutatójára kerül sor szeptember 12-én, pénteken, 19.30-kor a B. W. Pannónia Med Hotel Európa termében.

Ingyenes ruhaosztás 2003. szeptember 19-én 10.00 órától 16.00 óráig ingyenes ruhaosztást tart a az Elke Kincse Alapítvány Sopronban  az Uszoda u. 19. szám alatt. Bővebb információ : Szőke Máriától kapható a 99- 329-549-es telefonszámon.

 Datanet Café nyílt Győr belvárosában Széles sávú, minőségi elérés a győri lakosoknak
 Sopron és Debrecen után a GTS-Datanet Győr belvárosában (9021 Győr, Pálffy utca 9.) is megnyitotta internet kávézóját, amelyet a győri székhelyű Szintézis Informatikai Rt.-vel közösen üzemeltet. Az új Datanet Café érdekessége, hogy a helyszínen a korlátlan sávszélességű internetezés mellett, GTS-Datanet ügyfélszolgálati iroda is található.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Datanet Café programunk részeként megvalósult harmadik internet kávézónkat Győr lakosainak adhatjuk át. Bízom benne, hogy a legújabb Datanet Café hozzájárul a világháló minél szélesebb körben történő népszerűsítéséhez és segítségével tovább nő az internet felhasználók száma vidéken is.” - fejtette ki Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója. A legújabb Datanet Café-ban a vállalat nyugat-dunántúli optikai gerinchálózata biztosítja a korlátlan sávszélességet. A 10 nagyteljesítményű, multimédiás számítógép lehetővé teszi az internet gyors, megbízható elérését. A GTS-Datanet ügyfelek minél teljesebb kiszolgálása érdekében az internet kávézóban egy ügyfélszolgálati iroda is helyet kapott. A világháló használatával kapcsolatban a kávézóban dolgozó szakemberek folyamatos tanácsadással, segítségnyújtással állnak a látogatók rendelkezésére. A Datanet Café programjának keretében a vállalat a közeljövőben több magyarországi nagyvárosban is tervezi hasonló internet kávézók nyitását.
 
 



2003. szeptember 11., csütörtök 18:07


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület