CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Bizonytalan a női Krasznai Kupa - Maratoni táncverseny - Október 22-én este 7 órától Jekatyerinburg -Euroleasing- Orsi Euroliga mérkőzés

Labdarúgás, NB 1 junior bajnokság: Lombard FC Haladás – MATÁV Sopron 2-1.
A soproni gól Csikós nevéhez fűződik.

Bizonytalan a női Krasznai Kupa sorsa. A gondok miatt már új nevet is adtak a tornának. Krasznai emlékmérkőzés. Ilyen a világ mostanában a soproni palánkok alatt. Utolsó hírünk: a Krasznai Kupáról, vasárnap este 18 órakor a Sportcentrum összes termében!

Labdarúgás, megyei III. osztály: Zsira- SPAC 1-2

A Teskánd SVSE NB III-as labdarugó mérkőzésen a Vasút játékosai közül kiállították Kuzsichot, valamint a kispadosok közül Jankovichot. Különben a Teskánd 1:0-ra nyert.

Október végére elkészül a soproni stadionban az öltöző és más kiszolgáló helyiségek – a határidő szeptember 30 volt. A végleges készenlét december 14-én kerülhet kimondásra E nap a Hűség Napja. Illő méltóan megünnepelni.

Babos Zsuzsanna soproni teniszező a VTA ranglistán egyesben 446-ik, párosban 523-ik.

Maratoni táncversenyt rendeztek a Krasznai csarnokban. 17 páros indult. Első lett a Dreske Edina, Schmidt András kettős. Jutalmuk egy wellness hétvége, továbbá pénz, brillköves aranygyűrű és egy vándorkupa. Reggel nyolctól este nyolcig táncoltak. Főszervező: Erlitz Anita.

Október 16-án búcsúztatja az Euroleasing Orsi Sopron Balogh Juditot, aki Sopronnak három bajnoki címet és ez Ronchetti Kupa győzelmet segített kivívni.
Az ünnepségre a soproni csapatnak a ZTE-Z-Volán elleni mérkőzése előtt kerül sor, majd a volt vasutas gárda visszavonultatja Bubu hetes számú mezét.

A Sport 1 TV csatorna valószínűleg élő egyenes adásban közvetíti október 22-én este 7 órától a Jekatyerinburg -Euroleasing- Orsi –Sopron Euroliga kosárlabda mérkőzést.

Visszaérkeztek Görögországból az Euroleasing Orsi Sopron vezetői, Natalia Hejková és Török Zoltán. A sportemberek megtekintették az EB utolsó négy napjának mérkőzéseit.
A soproni csapat a jövő héten Bron-ban játszik két előkészületi mérkőzés, azzal a cseh csapattal melynek nyolc játékosa szerepelt a kontinensviadalon ezüstérmet szerzett cseh válogatottban. A csehek egyébként nagyon közel álltak az aranyéremhez is. Ám a mitológiából tudjuk, hogy babérokat annak idején nagyon magasra akasztották fel, a győzteseknek nem elég a nyújtózkodás…



Weisz Ferenc



2003. oktĂłber 01., szerda 13:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület