CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 11., szombat, Ferenc, Adolf napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Súlyos ujjsérülést szenvedett Walke Károly - Darecko Rawlins 44 IBM pont - Indul a női kosárlabda bajnokság


Súlyos ujjsérülést szenvedett a Soproni Ászok-SMAFC-Kaposvár NB I-es A csoportos kosárlabda mérkőzés első félidejének harmadik percében Walke Károly, a soproniak bedobója. Így aztán, a rutinos 37 éves 200-szoros válogatott játékosnem tudott hozzájárulni csapatának eredményéhez, s mindössze 19 percet töltött a pályán. Az, hogy a játékos játékra alkalmas állapotba kerül-e majd a vasárnapi Pécs elleni mérkőzésre, az még kétséges. Preiner visszaállt már a soproni sorokba, Walke viszont, úgy tűnik, kidőlt onnan. Sallayra is csak novemberben számíthat a szakvezetés.

A szerdai mérkőzésen a soproniak amerikai játékosa Darecko Rawlins 44 IBM pontott gyűjtött össze, míg a vendégcsapatban Sztoján Ivkovics 40 IBM pontig jutott.. MIndkét játékos remekelt, a győzelem viszont a volt soproni edző Knézics Zoránnak és csapatának birtokába jutott.

Kosárlabda NB I A csoport junior: Soproni Ászok-SMAFC-Kaposvár  81-69. Ld.: Vesztergom 20/9, Pintér M. 18.

Indul a női kosárlabda bajnokság. Október 16-án Euroleasing Orsi Sopron-ZETE-Z. volán mérkőzés lesz a sportcentrumban (Balogh Judit búcsúztatása), október 19-én vasárnap este 18 órakor ugyancsak a sportcentrumban a Rohnisch-Foton Sopron a dobogós helyre pályázó Szolnok együttesét fogadja. A szolnokiaknál játszik Englert, Papp Krisztina és Csákány Emőke, míg a Röhnisch Foton mezében is játszanak volt postás kosarasok (Farkas Petra, Takács Diána). Ilyen időket élünk. De minden rendben van a női kosárlabdázásban. csak az a kis apró malőr történt nemzeti válogatottunkkal, hogy a tizedik helyen végzett a görögországi kontinensviadalon... A klubok pedig továbbra is gyűjtik a külföldi játékosokat... Hogy lesz itt magyar, hangsúlyozom, magyar női kosárlabda válogatott

Az elmaradt NB I-es junior bajnoki labdarúgó mérkőzést, a Matáv és a Balaton FC között, szombaton 12 órakor rendezik meg Sopronban.


W. F.



2003. október 10., péntek 12:23


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület