CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  


Holnap (október 11.) 9.00 órától rendezik a Gárdonyi Géza Általános Iskolában a "Kapu a világra" elnevezésű Chello-internetes vetélkedő városi döntőjét. Az országos vetélkedő helyi fordulójára 15 általános iskolai csapat jelentkezett, köztük a Gárdonyi, Hunyadi, Deák téri, Fenyő téri, Szent István és Szent Orsolya iskolák csapatai. A résztvevők között vannak a Berzsenyi líceum diákjai is.

A volt soproni járás települései polgármestereinek tartanak tájékoztatót a soproni Rendőrkapitányság október 27-én. A polgármesterek megismerkednek a közbiztonság és a közrend aktuális helyzetével és bemutatkozik nekik Sopron új rendőrfőkapitánya is.

A VII. Országos Katasztrófa-elhárítási Konferenciát rendezik Sopronban, a METESZ székházban. Előadások és kerekasztal beszélgetések zajlanak a katasztrófaelharítás regionális rendszeréről és a készülő biztonsági törvényről is.

A város önkormányzatának meghívására és azzal együttműködve, holnap tartják Sopronban a Petőfi Emlékhelyek 19. Nemzetközi Találkozóját. Az előadások helyszíne a polgármesteri hivatal díszterme. A délelőtti programokra, amelyek 10.00 órakor kezdődnek, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Walter Dezső polgármester értesíti a soproniakat, hogy közmeghallgatást tart október 16-án 16.00 órától a Városháza nagytermében.

A Rendészeti Szakközépiskola éleslövészetet tart október 17-ig, a hétvégék kivételével 8-13 óra között a harkai katonai lőtéren.

A Nagycenki Széchenyi István Emlékmúzeum november 1-től március 31-ig téli nyitva tartással üzemel: ezen idő alatt a kiállítások naponta hétfő kivételével 10.00-14.00óra között tekinthetők meg.



2003. október 10., péntek 12:38


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület