CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

,,Kirándulás az Andokba'- Bencés lelkiség- Cseppek a gyógypedagógia területéről- Kistérségi találkozó - Karácsonyi vásár és fesztivál a Fő téren

,,Kirándulás az Andokba" a Los Andinos együttessel 2003. október 20-án, hétfőn 17:00 órakor Kirándulás az Andokba a Los Andinos együttessel címmel várják a Gyermek és Ifjúsági Házba a Dél-Amerikai kultúra iránt érdeklődőket. A program:
17.00-18.00 óráig: pánsípkészítés, szalag- és rojtszövés
18.00-19.00 óráig: Ecuador, Bolívia és Peru diaképekben, zenében
19.00 órakor: koncert és táncház

Bencés lelkiség A Bencés Diákszövetség Soproni Szervezete október 20-án, hétfőn, 17.00 órakor tartja hagyományos Asztrik-napi szentmiséjét a bencéstemplomban, amelyet Hortobágyi Cirill perjel ,,Bencés lelkiség című előadása követ.

Cseppek a gyógypedagógia területéről címmel ötödik alkalommal jelent meg a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Speciális Szakiskola gazdag anyagot bemutató kiadványa, amely az iskola szép, örömteli pillanatait örökíti meg. A kiadvány a Fogyetékos Gyermekek Oktatásáért Alapítvány és Sopron megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával jelent meg.

Kistérségi találkozó Október 21-én kistérségi talákozóra kerül sor a soproni Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban. A kistérségek találkozóján résztvesznek Kalmár István és Hruby József alpolgármesterek.

Karácsonyi vásár és fesztivál November 28-december 23 között Sopron történelmi belvárosában – Fő tér, Templom utca, Kolostor u – karácsonyi vásárt szerveznek. Az előztes tervek szerint mintegy 30 faházban berendezkedett vásározók várnák a látogatókat, akiketa Fő téren felállított színpadon a Pro Kultúra Kht. szervezésébem folyamatos rendezvények, műsorok várnának. A szervezők szándéka szerint a díszkivilágítással ellátott Fő téren kerülne megrendezésre a Mikulás-nap, a Hűség napja. A hangulatteremtés része lenne az a kisvonat, amely Fő téri indulással és érkezéssel a város díszkivilágítással ellátott helyeinek érintésével járná a várost, többek között az állomást is érintve útja során, ahonnan a rendezvényre érkező vendégeket vinné a vásár Fő téri színhelyére. A érdeklődők felvilágosítást és információt a 0630/9563-545-ös, vagy a 06-30/3003-277-es telefonszámon kaphatnak.



2003. október 19., vasárnap 19:47


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület