CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 13., hétfő, Szervac, Imola napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Osztrák-magyar Mountain Bike Maraton májusban - Sallay Gábor felépült - Csík emlékverseny - Újból 0-20 - Szombaton este városi rangadó

Osztrák-magyar Mountain Bike Maraton májusban  A Heavy Tools Sportclub 2004 május 9-én nagyszabású osztrák-magyar Mountain Bike Maratont szervez előreláthatólag 1500 résztvevővel. A versenyközpont (rajt-cél) a Tesco parkolójában lesz; a távok 50 km és 100 km.
A versennyel kapcsolatos további információk a szervező november 7-i sajtótájékoztatója után oldalunkon is elérhetők lesznek. Az osztrák-magyar Mountain Bike Maraton rendezője a Heavy Tools SC. Versenyigazgató: Horváth Csaba - 30-929-2858 (heavytools-cyberpress információ)

Sallay Gábor felépült sérüléséből, valószínűleg pénteken, Szombathelyen már játékára is sor kerülhet. Preiner Gábor viszont hamarosan kisebb műtétnek veti alá magát. Lehet hogy a soproni férfikosárlabda leigazolja majd Clintr McDanielt a volt kecskeméti irányítót.

2003 november 22-én Csík emlékversenyen avatják majd fel a fedettben, a márvány emléktáblát, amely megörökíti dr. Csík Ferenc érdemeit. Korábban úgy volt, hogy a az aktusra  december 12-én kerül majd sor, ám az időpontot megváltoztatták.

Már október 28-án elutazott a Szentlőrincre a Matáv Sopron labdarúgó csapata, ahol október 29-én, 13 órakor MK mérkőzést játszik a helyi veretlen, NB III-as listavezetővel, a nyolc közé jutásért.

Folyamatosan javul a Káposztás utcai stadion pályája így van remény, arra is, hogy a vasárnapi MTK elleni meccs (16 óra, Magyar ATV) megrendezésre kerülhet. Persze az égiek még közbeszólhatnak.

Október 29-én 18 órakor rendezik meg a Sportcentrumban az Euroleasing-Orsi Sopron – Ruzemberok (szlovák) Euroliga női kosárlabda mérkőzést. Natália Hejková a soproniak jelenlegi edzője, korábban szép Rózsahegyen ért el szép sikereket.

Újból 0-20 aránnyal igazolták a Röhnisch-Foton Sopron bajnoki mérkőzést, melyet a soproniak 87-61-re veszítettek el a Diósgyőri otthonában. Az ügyben a Női Liga korábban , egy bélyegző és aláírás nélküli, rossz címre küldött levélben értesítette Füzy Andrást a soproni csapata vezetőjét. Az MKOSZ adattárát, ugyan kirabolták a minap, ám a szükséges adatok, a levél elküldésekor még a rendelkezésre álltak. Mi van itt kérem?

Szombaton este hat órakor női kosárlabda városi rangadó lesz a Sportcentrumban, melyen a Röhnisch-Foton az Euroleasing-Orsi csapatával mérkőzik. Lesz számszerű eredmény is, ám a tabellába 0-20-as Orsi győzelem kerül majd be. Kinek jó ez, kérdezi a néző, a szurkoló, a szponzor?



W.F.



2003. oktĂłber 28., kedd 13:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület