CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Képviselői fogadóórák- ,,Életutak-élethelyzetek'- Aszódi András fotóművész kiállítása- Divatshow- Hétvégi bálok- Jótékonysági vásár

Képviselői fogadóórák Az MSZP önkormányzati képviselői fogadóórát tartanak november 7-én, pénteken. Boros László 15-16 óra között a Magyar utca 24. szám alatti MSZP-székházban, Varga Gyula 18.00 órától a brennbergi kultúrházban várja az érdeklődőket.

,,Életutak-élethelyzetek" 2003. november 8-án, szombaton, 9:00 órakor a Bán János Katolikus Közösségi Házban  (Halász u. 38.) az ,,Életutak-élethelyzetek" az önismereti tanfolyamon résztvevőinek találkozóját tartják.

Teljes holdfogyatkozás  2003. november 8-án, szombaton 23:20 órakor a teljes holdfogyatkozás távcsöves bemutatója lesz a Harkai platón. A programok és a helyszínek részletes leírása megtalálható a Stella Sopron honlapján: http://stella.sopron.hu, valamint a cyberpress.sopron.hu cikkében. Érdeklődni lehet a Stella Sopron elektronikus levelezőlistáján: stella@sopron.hu, illetve a 06 30 266 6845-ös telefonszámon.

Kapcsolódó cikk:
Teljes holdfogyatkozás
 

Aszódi András fotóművész kiállítása nyílik az Art Area Galériában.  Tárlatmegnyitót Prunner László, a MAFOSZ alelnöke tart. A kiállítás megtekinthető: november 27-ig, hétfőtől péntekig 10-18 óráig, szombaton 9-13 óráig az  Art Area Galériában (Pum-ház), Újteleki utca 52.  Tel.: 99/506-188.

Divatshow A Lord és Lady Exkluzív divatüzletek fő szervezésében a Lisz Ferenc Konferencia és Kulturális Központban november 7-én, pénteken 19.00 órakor divatshow-t rendez. A divatbemutatón a Mode Team Schneider növendékei műsorát nézhetik meg az érdeklődők. A belépés ingyenes.

Hétvégi bálok

Sportbál  19.00-03.00 óráig a Vagdam Bt. szervezésében  a Gyermek- és Ifjúsági Központban (9400 Sopron, Ady Endre u. 10.) tartják a Sportbált. Zenél a Juice együttes Jegyek elővételben a jegypénztár nyitva tartása alatt szombaton 10.00–12.00 óra között szerezhetők be.

Nosztalgia Bál November 8-án, szombaton 20.00 órakor kezdődik a Nosztalgia Bál a Liszt Frenc Konferencia és Kulturális Központban. Zenél a Nautilus Együtes.

Jótékonysági vásár A Menta Egyesület november 8-án, szombaton 8.00-13.00 óra között rendez jótékonysági vásárt a Pedagógus Művelődési Házban (Sopron, Petőfi tér 3.), amelyen használtruhát és háztartási cikkeket árusítanak. A befolyt összeget a gyermekotthonban lők támogatására fordítják a szervezők.



2003. november 06., csütörtök 19:40


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület