CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Emlékezés Antall Józsefre- Szent Benedek Idősek Háza- Nyitott Kapuk- bemutatkozik a Líceum- Vendéglátás és szórakozás Sopron Vármegyében: könyvbemutató- Szent Miklós Napok: Princess

Emlékezés Antall József, néhai miniszterelnökre Antall József, néhai miniszterelnök halálának 10. évfordulója közeledtével rövid ünnepségre – gyertyagyújtásra – hívják Sopron és környéke polgárait, Antall József tisztelőit 2003. december 8-án, hétfőn 18 órakor a soproni Hűségzászlóhoz a FIDESZ Magyar Polgári Szövetég Kulturális Tagozat és a Magyar Demokrata Fórum megyei szervezeteinek kezdeményezésére, a Fidelitas, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség, a KDNP, az MDF, az MDNP, az MKDSZ soproni szervezetei, valamint a Polgári Együttműködés Egyesülete és a Polgári Körök soproni csoportjai.

Szent Benedek Idősek Háza A Magyar Bencés Kongregáció és a Szent Benedek Idősek Háza az Idősek Háza (Sopron, Templom u. 1.) megáldási ünnepségét tartja december 8-án, amelyet 15.00 órakor hálaadó mise előz meg. Főcelebráns és a ház megáldója Dr. Várszegi Asztrik OSB püspök-főapát.
kapcsolódó oldal az interneten: http://www.sopron.hu/sztbenedek/

Nyitott Kapuk A soproni Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium és Kollégium (Líceum) december 8-án és 9-én tartja beiskolázási tájékoztatóját. December 8-án, hétfőn 17:00 órakor az 5. évfolyamra jelentkezőket és szüleiket, 9-én, kedden 16:00 órakor pedig a 9. évfolyamra jelentkezőket és szüleiket várják. Ugyanezeken a napokon tekinthetik meg az érdeklődők a jelenlegi 5. és 9. osztályok tanítási óráit 8:00 és 11:35 óra között.
Jelentkezési lapok a tájékoztató alkalmával kaphatók, továbbá az evangélikus lelkészi hivatalokban, és az internetről a bdeg.sopron.hu/beiskolazas
oldalról letölthetők.

Vendéglátás és szórakozás Sopron Vármegyében: könyvbemutató Sopron Vármegye Képeslapokon könyvsorozat legújabb, Vendéglátás és szórakozás Sopron Vármegyében című köteteinek bemutatója lesz Széchenyi István Városi Könyvtárban 2003. december 9-én, kedden, 17:00 órakor. A kötetet a szerzőpáros:
Göncz József és Bognár Béla, továbbá a kiadó képviseletében Sass László mutatja be.
A könyvek mellett Princzes Ferenc, a 2002. évi Sauvignon Blanc és Jandl Kálmán az új telepítésű Shiraz borát ajánlja a vendégeknek.

Szent Miklós Napok keretében a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban (Liszt Ferenc u. 1.) december  9-én, kedden 19 órakor a Princess Együttes koncertjére kerl sor. A Szent Miklós Napok további programjai: a soproni Programajánlóban



2003. december 07., vasárnap 23:16


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület