CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 7., kedd, Gizella napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Megyei Jogú Városok Szövetsége alakuló közgyűlése Budapesten- Szivárványország - Szimfonikus karácsonyi zene- Ajándék a soproni injtézmények lakóinak a Fidesz Női tagozatától

Megyei Jogú Városok Szövetsége alakuló közgyűlése 2003.december 16-án Budapesten kerül sor a Megyei Jogú Városok Szövetsége alakuló közgyűlésére, amelyen részt vesz Walter Dezső, Sopron polgármestere.

Szivárványország 2003. december 15., hétfőn   14:30 órakor a Szivárványország című, a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadásában bemutatott zenés mesejátékot játsszák a soproni Petőfi Színházban a Móra bérleteseknek. A további előadások: hétfőn 17:00  órakor a Jókai bérlet, december 16-án, kedden  14:30 órakor az Arany bérlet, 17:00  órakor a Benedek bérlet érvényes az előadásokra. Szereposztás és további részletek a Programajánlóban.

Szimfonikus karácsonyi zene A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar lép fel december 16-án, kedden 19 órakor a Pro Kultúra Hangversenybérlet 2. koncertjén a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban. Az együttes műsorán Corelli híres Karácsonyi concerto grossója szerepel első műsorszámként, ezt követően Bach népszerű Kettősversenye lesz hallható Láng Dávid és Tóth Emese hegedűszólisták közreműködésével.
A második félidőben német romantikus zenét hallhatunk; Hugo Wolf dalaiban Gulyás Dénes tenor lép fel, a záró műsorszám pedig Schubert: Befejezetlen szimfóniája lesz. Vezényel: Dárdai Árpád.

Ajándék a soproni injtézmények lakóinak A FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Női Tagozatának 7. számú választókerületi tagsága helyi, karitatív egyben kreatív kezdeményezése során 2003. december 16-án saját készítésű süteményekkel és gyümölcsökkel keresi fel és ajándékozza meg soproni intézmények lakóit.
A Családsegítő Intézet népkonyhába, a Balfi úti Idősek Szociális Otthonába, a Családok Átmeneti Szállójába látogatnak el a női tagozat tagjai, akik az ajándékot Firtl Katalin megyei alelnökkel együtt adják át.



2003. december 15., hétfő 00:07


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület