CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 8., szerda, Mihály napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Észlelő hétvége a Muckon- A Soproni Petőfi Színház műsora- Zenés áhítat jótékony céllal- Ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban- Sopronban januártól emelkedik a tömegközlekedés díja

Észlelő hétvége a Muckon  2003. december 27-én, szombaton, 19:00 órakor Közös észlelést tartanak  távol a városi fényektől, ahol lehetőség nyílik az égbolt titkainak megismerésére.  Helyszín: Mucki örs A programok és a helyszínek részletes leírása megtalálható a Stella Sopron honlapján: http://stella.sopron.hu
Érdeklődni lehet a Stella Sopron elektronikus levelezőlistáján: stella@sopron.hu, illetve a 06 30 266 6845-ös telefonszámon.

A Soproni Petőfi Színház műsorán 2003. december 27.   szombaton és vasárnap is , 19:00 órakor bérleten kívüli előadás keretében látható A kaktusz virága, december 29-én, hétfőn   19:00 órakor a A víg özvegy szintén bérleten kívüli előadással várja a színházlátogató közönséget.
A színház további előadásai a Programajánlóban találhatók, valamint a színház web-oldalán.
Az előadásokról a SzínházVilág rovatunkban olvashatnak.

Zenés áhítat jótékony céllal Szelényi László orgonaművész ad hangversenyt a soproni kórházkápolnában vasárnap 10.15 órás kezdettel. Szelényi László orgonás zenés áhítata ingyenes, de a szervezők szívesen fogadnak adományokat, amelyeket a Szent György templom orgonájának felújítására ajánlanak fel.

Ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban A soproni Polgármesteri Hivatalban és az okmányirodában december 30-án, kedden 8.00-12.00 óra között és 13.00-16.00 óra között lesz ügyfélfogadás. December 31-én szerdán a Fő tér 1. szám alatti Polgármesteri Hivatalban és az okmányirodában szünetel az ügyfélfogadás.

Sopronban januártól emelkedik a tömegközlekedés díja. Januártól az új díjszabású rendszer szerint a teljes árú menetjegy elővételben 130, a buszon az eddigi 140 helyett 155 forintba kerül. Az összvonalas bérlet heti 1000, a félhavi 1910, a havi 3065, a negyedéves 9010 forint. A felmutatóra szóló bérletért 8670, a nyugdíjas bérletért havonta 980 forint fizetendő.
Az önkormányzattal történt megállapodás értelmében a Sopronban tanuló diákság az iskolák által megváltott bérlettel, azaz ingyenesen vehetik igénybe a helyi tömegközlekedést.
A díjnövekedés egyik oka a tömegközlekedés általános forgalmi adójának 12-ről 15 százalékra való emelése, másrészt az infláció hatása.



2003. december 27., szombat 13:11


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület