CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 12., vasárnap, Pongrác napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sport  

Inter Bratislava–Matáv Sopron 0–1 - Újra edzésbe állta Periner Gábor - Gondok az Euroleasing-Orsi Sopronnál

Inter Bratislava–Matáv Sopron 0–1 (0–0)
Pozsony, nemzetközi mérkőzés, műfüves pályán, 50 néző.
Matáv, I. félidő: Milinte – Lambulic, Vasas, Pető, Grósz, Lazic, Bagoly, Pintér, Huszti, Tóth M., Muzsnay.
Matáv, II. félidő: Horváth T. – Fehér, Vasas, Hanák, Horváth A., Baumgartner, Balaskó, Kovács L., Sira, Sifter, Muzsnay (Varga A., 75. p). Edző: Dajka László.
Gsz.: Sira.
A soproni gól a 85. percben esett, ekkor Balaskó rúgása után talált Sira a szlovákok kapújába. A mérkőzésen szerepelt a 28 éves Muzslay László, a pozsonyi Matador labdarúgója is, aki jó benyomást tett Dajka László edzőre. A Matáv pénteken 11 órakor az ágfalvi úti pályán a MOTIM, majd 14 órakor, ugyancsak a volt Vasas pályán a cseh elsőligás Zlin gárdájával mérkőzik.

800.000 forint pénzdíjat nyert a debreceni teremlabdarúgó tornán a elért negyedik helyezésével a Matáv Sopron labdarúgó csapata.

A Gárdonyi iskolában utánpótlás teremlabdarúgó tornát rendeztek a 15 és a 12 éves korosztálynak. Mindkét korosztályban a Matáv lett az első, a Sárvár a második, az SVSE a harmadik, a Fertőszentmiklósi srácok pedig a negyedig helyen végezetek. Különdíjasok: Nagy Thomas (SVSE), Klement Milán (Matáv), Kocsis Tamás (Sárvár) és Tóth Valentin. A fiatalabb korosztályban: Vasas Benjamin (Sárvár), Horváth Dániel (Matáv), és Erdős László tűnt ki.

"Angol hete" lesz a Soproni Ászok – SMAFC kosarasainak, mert a szerdai Pécs elleni mérkőzés után, szombaton Körmenden lépnek pályára..
Újra edzésbe állt Periner Gábor, a soproni férfikosárlabda csapat 204 cm magas 28 éves erőcsatára. A játékoson még tavaly novemberben műtétet hajtottak végre, s mostanra került olyan állapotba hogy folytathatta félbeszakadt felkészülését a bajnoki mérkőzésekre. Aztán, hogy Vetési Imre a csapat edzője a heti két meccsen figyelembe veszi e majd a nyurga kosarast, ez csak közvetlenül a szerdai, Pécs elleni mérkőzésen derül ki. Preiner sérüléséig csapat egyik legjobbjának számított.

Gondok az Euroleasing-Orsi Sopronnál: Hejková balesetben orrtörést szenvedett. Bielikovának eltört at újja, míg a másodedző, Székely Norbert szerencsés kimenetelű autóbalesetet úszott meg,
egy agyrázkódással.
Újabb, ezúttal a 2006. évi idény befejezéséig tartó szerződést írt alá Gordana Kovacsevics az Euroleasing-Orsi csapatával..

W.F.



2004. február 04., szerda 15:18


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület