CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 4., szombat, Mónika, Flórián napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Soproni Táncfórum- A Pisztráng Horgász Egyesület ülése- A Sopronért Baráti Társaság ülése- Megye: Kényszerű vagyonfelélés folytatódik?!

Soproni Táncfórum  2004. február 11-én szerdán, 17:00 órakor a "Betyárok" címmel, a  Zalai Táncegyüttes műsorával újabb előadására kerül sor a Soproni Táncfórum eseménysorozatnak. Az előadás helyszíne a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ  (Pro Kultúra Kht.), Sopron, Liszt Ferenc u. 1.

A Pisztráng Horgász Egyesület ülése 2004. február 12-én, csütörtökön, 17:00-18.00 óra között a Pisztráng Horgász Egyesület tartja ülését a Gyermek- és Ifjúsági Központban (Gyermek és Ifjúsági Központ, 9400 Sopron, Ady Endre u. 10. Tel: 99- 511-200)

A Sopronért Baráti Társaság ülése A Sopronért Baráti Társaság február 12-én, csütörtökön 17.00 órakor tartja ülését a MTESZ Sopron Városi Szervezete Székházában (Sopron, Széchenyi tér 2. I. em.). Az ülésen – többek között – szó lesz az egyesület és z önkormányzat közötti kapcsolatról, a további együttműködés lehetőségeiről.

Megye: Kényszerű vagyonfelélés folytatódik?! „A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 2004. évi tervezett költségvetése, avagy a vagyonfelélés folytatódik?!” címmel tartott sajtótájékoztatót kedden délelőtt Győrött a Megyeházán dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke.
Az elnök elmondta, hogy míg 2003-ban a központi támogatási többlet (2002. évhez viszonyítva) 860 millió Ft volt, addig a megyei önkormányzat idén ennek alig
tizedére, csupán 81 milliós többletbevételre, összesen 3.683.847 E Ft-ra számíthat központi forrásokból.
Az intézmények közül a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház helyzetét emelte ki, ahol a kormányrendelet előírásai szerint 2004. évre vonatkozóan a teljesítmény
meghatározásának alapja a 2003. évre elszámolt teljesítmény 98 %-a. Ez a járó- és fekvőbeteg ellátást is érinti, összességében a várható bevételkiesés 143.278 E
Ft. Szakács Imre arról is tájékoztatást adott, hogy az intézményi átvilágítások eredményeként 2004. május 1-jétől a megyei önkormányzati fenntartású intézményekben – 7 intézményt illetően – 26 fővel csökken a dolgozói létszám.
Szakács Imre elmondta, hogy a 2004. évi költségvetés első fordulós tárgyalására a február 20-i közgyűlésen kerül sor, a második forduló március 4-ére várható. (P.Z.)



2004. február 10., kedd 20:57


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület