CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 1., szerda, Fülöp, Jakab, Amarilla napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Felvidéki népviseletbe öltöztetett babák kiállítása- Sopronban ülésezik a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács- ,,Így írok én...' - értékelik a pályázatokat

Felvidéki népviseletbe öltöztetett babák kiállítása Felvidéki népviseletbe öltöztetett babák kiállításának megnyitóját tartják ma 2004. március 3-án, 17.00 órakor a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar Tanácstermében (fszt. 6).
A tárlatot megnyitja: Prof. Dr. Szála Erzsébet, kari főigazgató, Tárlatvezető: Dobsa Tamás, néprajzkutató
A kiállítás megtekinthető: 2004. március 1-jétől - 13-ig, munkanapokon de. 10-12-ig, és du. 15-16 óráig a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolai Kar
Tanácstermében (fszt. 6).

Sopronban ülésezik a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács március 4-én, csütörtökön a soproni Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központban tartja soron következő ülését. Az ülés bevezetőjében a napirendi pontok tárgyalása előtt köszöntőt mond Walter Dezső polgármester. A továbbiakban 15 napirendi pontban zajlik majd a tanácskozás, amelyen az elmúlt időszak munkájának értékelését követően, a 2004. év munkatervének, pénzügyi tervének elfogadására is sor kerül. A továbbiakban tájékoztatás hangzik el a 2002-2003 országos pályázatok és Phare CBC pályáztok régiós alakulásáról, a Regionális Fejlesztési Operatív Program (ROP) pályázati felhívásainak megjelenéséről és a közreműködő szervezeti feladatok ellátásáról, a NFT, továbbá a területfejlesztést érintő témák is elhangzanak majd.

,,Így írok én..." Összesen 104 pályamű érkezett be az ,,Így írok én..." címmel 10-14 éves korosztálynak meghirdetett irodalmi pályázatra. A 27 éve folyamatosan megtartott versenyre idén 57 vers, 25 mese, 4 monda, 17 elbeszélés és 1 helytörténeti mű érkezett. Amint azt a szervező, Roskó Mária magyartanár elmondta, a soproni és Sopron környéki pályázók között idén Csornáról és Jánossomorjáról is érkeztek pályamunkák.
A művek értékelését Bugyi Sándor költő végzi, az eredményhirdetés március 22-én, hérfőn, 15.00 órakor lesz a Gyermek- és Ifjúsági Központban.



2004. március 03., szerda 11:27


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület