CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

,,A kampány lealacsonyításáról'

,,A kampány lealacsonyításáról"
az Magyar Szocialista Párt soproni kampányáért felelős politikus

Kalmár István a Magyar Szocialista Párt soproni kampányáért felelős politikusként a tegnap a Vas- és Villamosipari szaképző Iskola klubtermében tartott sajtótájékoztatón az Európai Parlamenti kampányról fejtette ki az MSZP véleményét.
Szólt arról, hogy ez év áprilisában adta ki az MSZP szórólapját, amelyen Horn Gyula, volt miniszterelnök, Európa-kampányvezető fórumára invitálta a soproni polgárokat, majd vezető önkormányzati képviselők számoltak be a lakókörzetükben történt, az elmúlt másfél éves megvalósításaikról, eredményeikről.

Ezeket a kiadványokat követte egy olyan szórólap, ,,amelyen Walter Dezső polgármester és Kránitz László mondta el, hogy hogy sikerült közel két milliárd forintot szerezniük másfél év alatt" , hogy ,,jó a kapcsolat a kormány és a városvezetés között".
,,Azt, hogy pozitívn kampányolunk az is mutatja, hogy kormányzati kapcsolatrendszerünkre összpontosítottunk és eredményeinkre." - mondta Kalmár István, aki azt is hozzátette, hogy utolsó, megjelentetett szórólapjukkal a szocialisták Sopronban Medgyessy Péter miniszterelnök soproni kampánygyűlésére invitálták a soproniakat.

A továbbiakban kritikával illette azt a tényt, hogy hónapokkal ezelőtt ,,egy pocskondiázó újságban" csak kritikával illetve a polgármester urat, a városvezetést, az MSZP-frakciót, semmi javító szándékkal", ,,a valóságnak a homokszemét nem tartalmazó újsága jelent meg a Fidesznek" , amivel a kampányt tematizálta, annak hangulatát fokozta - mondta Kalmár István.
Az utóbbi négy médianapban történteket, – a pénteki, hétfői, keddi, szerdai  sajtótájékotatókat – mindezek ,,csúcsontjának" titulálta a politkus.
- Mi erre tudatosan nem reagáltunk, pozitívan kampányolunk méltóak vagyunk az emberek bizalmára, jó a kapcsolatunk a kormánnyal, méltón képviseljük Sopron érdekeit a Medgyessy-kormány, az MSZP- kormány oldalán. Ezzel szemben csak a kritikákat kapjuk: hogy semmit nem tettünk, semmit nem érünk el. Ez már tényleg egy olyan szintű lealacsonyítása a kampánynak, ami nem méltó egy Európai Parlamenti választáshoz - mondta Kalmár István.

T.É.
 



2004. június 10., csütörtök 10:22


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület