CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 3., pĂ©ntek, Tímea, Irma napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

George H. Walker nagykövet Sopronban- Nyári Moziklub: 2001. Űrodisszeia- Tizenkettedszer:VOLT - Soproni Ünnepi Hetek: operettelőadások a Barlangszínházban- Fertőd:Tündérvilág-barokk táncjáték

George H. Walker nagykövet Sopronban  George H. Walker, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete látogatott tegnap Sopronba, ahol megbeszélést folytatott a város alpolgármesterivel, valamint Kránitz László országgyűlési képviselővel, az Országgyűlés Külügyi bizottságának tagjával. George H. Walker Sopron üzleti értékeiről, a hely gazdasági és idegenforgalmi  lehetőségeiről tájékozódott. A városvezetőkkel folytatott, a fejlesztési lehetőségeket taglaló megbeszélésen, többek között szót ejtettek még az ipari parkról is.

Nyári Moziklub: 2001. Űrodisszeia 2004. július 8-án,  csütörtökön, 15:00 órakor Nyári Moziklub várja a filmkedvelőket a Széchenyi István Városi Könyvtárban (Sopron, Pócsi u. 25 ), ahol a Stanley Kubrick filmjei sorozatban a 2001. Űrodisszeia (1968) filmet vetítik.

Tizenkettedszer VOLT 2004. július 8-án,  csütörtökön kezdődik, és három napig, július 8-9-10-én tart a VOLT-fesztivál a Lővér-campingben. Részletes letölthető program és információk a Programajánlóban és a Fesztivál-rovatban.
Kapcsolódó cikk: Tizenkettedszer is VOLT!

Soproni Ünnepi Hetek: operettelőadások a Barlangszínházban 2004. július 8-án, csütörtökön   20:30 órakor és  július 9., péntek   20:30 órakor Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő, operett magyar nyelven a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában
 Főbb szerepekben: Csonka Zsuzsa, Leblanc Győző, Vásári Mónika, Benkóczi Zoltán, Kalmár Magda; közreműködik a Budapesti Operettszínház tánckara és énekkara, valamint a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar. Helye: a Fertőrákosi Barlangszínház.

Tündérvilág - barokk táncjáték  2004. július 8-án  csütörtökön, 19:00 órakor a fertődi Esterházy-kastély télikertjében táncestet adnak elő. Műsoron Tündérvilág - barokk táncjáték,  ExperiDance produkció.



2004. jĂşlius 07., szerda 10:04


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület