CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Városháza  

Soproni ISPA szennyvízberuházás PR támogatással

Soproni ISPA szennyvízberuházás PR támogatással

    2004. július 15-én Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala valamint a Double Decker Kommunikációs és Vezetői Tanácsadó Kft. között aláírásra került az a két és fél évre szóló megállapodás, amely az Európai Unió ISPA támogatásával megvalósuló szennyvízberuházás tájékoztatási feladatainak ellátásáról szól.

    Sopron városa és a várost ellátó Sopron Környéki Víz- és Csatornamű Rt. két évvel ezelőtt sikeresen pályázott a helyi szennyvíztisztítási és csatornázási beruházás európai uniós ISPA támogatására. A munkálatok 2004 augusztusában kezdődnek és 2006 decemberig tartanak. A befejezést követően növekszik Sopron és Fertőrákos szennyvíztisztítójának kapacitása, valamint a soproni csatornahálózatot összekötik a városon kívüli északi és déli területekkel. A munkálatok érinteni fogják Sopronon kívül Kópházát, Fertőrákost, Ágfalvát, Harkát és Sopronkőhidát is.

    A PR ügynökség feladata lesz a beruházás valamennyi fontos lépéséről időben tájékoztatni a város lakosait, civil szervezeteit, gazdasági és szociális partnereit. Információs pont, ügyfélfogadó órák, kiadványok, szórólapok és sok egyéb kommunikációs eszköz fogja segíteni a tájékozódást, a problémák gyors kezelését. A munkálatok valamennyi résztvevője bízik abban, hogy a rendszeres tájékoztatás is hozzájárul majd ahhoz, hogy az ISPA beruházás nem csak a beruházók és a város vezetése, de valamennyi érintett soproni számára ismertté és népszerűvé válik. A beruházáshoz kapcsolódó környezettudatos szemlélet terjesztésén keresztül az új szennyvíztisztító és csatornarendszer nemcsak a közvetlenül érintett települések életében, de az egész régió környezetvédelmében fontos mérföldkő lesz.

    A Double Decker Sopron város megbízását az Európai Unió nemzetközi szabályai szerint lebonyolított beszerzési tenderen nyerte el. A kommunikációs feladatok ellátása során a PR-ügynökség szorosan együttműködik Sopron Város Önkormányzatával, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériummal, az Európai Unió illetékes szerveivel, valamint a beruházás megvalósításában részt vevő szakmai partnerekkel.

    A Double Decker PR ügynökség 1997 óta számos kormányzati és önkormányzati projektben vesz részt, emellett az üzleti élet vállalati szereplői számára is széles körű kommunikációs szolgáltatásokat nyújt. A Double Decker Kft. a Media Consulta Network nemzetközi ügynökséghálózat részeként az Európai Unió Brüsszeli Bizottsága megbízásából jelenleg is több összeurópai társadalmi célú kampány hazai lebonyolítását végzi.

Sopron, 2004. július 15.

(Sopron Polgármesteri Hivatala, Double Decker Kft.sajtóközleménye)



2004. július 15., csütörtök 15:30


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület