CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Hírek - események

2002. jĂşnius 25., kedd 19:11


NO DROG! - 24 órás kosárlabda torna a Sportcentrumban

NO DROG! - 24 órás kosárlabda torna a Sportcentrumban

Egész nap kosarazz inkább, mintsem egy percig drogozz! - szlogennel 24 órás kosárlabda tornát hirdetett meg a soproni Sportcentrumban a drogellenes világnapon június 26-27-én a Soproni Tigrisek SE.

    Az Ifjúsági és Sportminisztérium támogatásával szervezett rendezvényre – nevezési díj nélkül – 6 fős csapatokat várnak. Jelentkezni a 30/9393-350-es mobilszámon, vagy 15.45 órától a helyszínen lehet.

    A Soproni Tigrisek SE nevében Nagy Tamás szervező elmondta, hogy a 4 éve működő, és – a 340 gyereket 17 csoportban, 10 edzővel foglalkoztató – a soproni kosárlabda utánpótlást biztosító sportegyesület számára a teljesítmény és a válogatott-játékosok nevelésével egyenértékű az, hogy a sport által a gyerekeknek, fiataloknak hasznos szabadidős programot kínálnak, ezáltal akár a drogtól is megmentve őket.

    A városházán tartott sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a 24 órás kosaras torna sikere érdekében teljes összefogással állt mind a három soproni kosárlabda csapat az ügy támogatói sorába.
    Az ifjúsági, junior és felnőtt játékosok mellett pályára lép a Matáv labdarugó csapata, amely a GYSEV-Ringa kosárlabdacsapat lányaival fog játszani.
    A támogatók, akiknek köszönhetően a rendezvény létrejöhetett, illetve díjak, tárgyjutalmak is kiosztásra kerülnek: ISM, Sopron Város Önkormányzata, Sportcentum, GYSEV-Ringa, SMAFC Roto Elzett
    A rendezvényt Sopron város alpolgármestere dr. Payer Erzsébet 16 órakor nyitja majd meg, 17 órától a Városi Rendőrkapitányság Ifjúságvédelmi Osztályának képviselője tart előadást a kábítószerekről.
    A további program során SMAFC R. E. - ÁSZOK KC, GYSEV Ringa -Soproni POSTÁS, mini- és gyerekcsapatok, serdülő- és kadettcsapatok mérkőznek folyamatosan 24 órán keresztül, június 27., 16 óráig.

    A 24 órás kosárlabda torna részletes programja a Programajánlóban.
 

Kapcsolódó cikk:
Június 26: Kábítószerellenes Világnap