CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. jĂşlius 30., szerda 18:25


Annási Ferenc elköszönt- Sonare: Gyémánt-, arany-, ezüst támogatói kártyával jutalmaz- Bővítik a határhoz vezető utat- Műsorváltozás az Esterházy kastélyban

Hírek, események

Annási Ferenc elköszönt
Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése 2003. június 20-i ülésén határozott a Megyei Pedagógia Intézet igazgatójának megbízásáról. A döntés értelmében az intézményt 2003. aug. 1-jétől Környei László vezeti, akinek megbízatása 5 évre szól.

A Megyei Pedagógiai Intézet igazgatói tisztét 1993 óta Annási Ferenc töltötte be. A megyei képviselőtestület döntése alapján az egykori igazgató 10 év után adja át helyét utódjának.
Szabó Miklós, a Megyei Közgyűlés közoktatási területet felügyelő alelnöke a Megyei Önkormányzat tisztségviselői és dolgozói nevében köszönte meg Annási Ferenc elmúlt 10 éves - a Megyei Pedagógia Intézet élén, Győr-Moson-Sopron megye közoktatás-fejlesztésének érdekében végzett - tevékenységét.
Szöveg és foró: P.Z.

Sonare: Gyémánt-, arany-, ezüst támogatói kártyával jutalmaz Az V. Nagycenki Művészeti Napokat szervező Sonare Ifjúsági Kamarazenei Alapítvány az anyagi felajánlások mértékétől függően bérlettel kombinált gyémánt-, arany-, ezüst- és bronz fokozatú támogatói kártyákkal jutalmazza segítőit. A Sonare Alapítvány a 3685-862-es, valamint a 30-9414-138-as telefonszámokon, és a 1035 Budapest, Veder u. 4. szám alatt érhető el.
Kapcsolódó cikkek információk a Nagycenki Művészeti Napok hírben, valamint a Soproni Programajánlóban.

Bővítik a határhoz vezető utat Megkezdődött a Bécsi úti határkilépő előtti útszakasz bővítése. A 2002-ben bejelentett útbővítés – a szakhatósági engedélyek beszerzése, a kisajátításokkal összefüggően felmerülő kérdések rendezése miatt – csak a mai napon kezdődhetett el. A mintegy 27 ezer négyzetméternyi felület burkolását jelentő,  négysávossá bővített út átadásra előreláthatóan egy év múlva kerül sor.

Műsorváltozás az Esterházy kastélyban Augusztus 1-én, 19.00 órai kezdettel a Trio Antiqua ad koncertet Fertődön, az Esterházy kastélyban, amelyen Haydn és Mozart művek csendülnek fel.
Az előzetesen kiadott programhoz képest az augusztus 2-i programban, szombaton, 19.00 órakor a Tomasini Vonósnégyes ad koncertet. A Festetics Vonósnégyest augusztus 8-án láthatják a zenekedvelők.