CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 2., csütörtök, Zsigmond napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Gázvezeték-építés útlezárással- Nagycenki Művészeti Napok- A Juice a Szigeten- Az ágfalvi vitézavatás beszerezhető filmen

Gázvezeték-építés útlezárással Augusztus 1. és augusztus 4. között útlezárásra kerül sor a Csengery-Batsányi utcák kereszteződésénél. Az útlezárást a gázelosztó vezetékek cseréje teszi szükségessé. Ennek ideje alatt a Csengery utca Kőszegi utca felől, illetve a Lövérek felől  érkező forgalmat a Deák térre irányítják.
    Következésképpen a Csengery utcai autóbuszmegállók is áthelyezésre kerülnek: az ideiglenes megállóhelyek a forgalomelterelés időszakában a Deák tér déli oldalán, illetve az egyetem oktatási épületével szemben lesznek.
A kivitelezők kérik, hogy a tíz tonnánál nagyobb súlyú járművek ne használják a Kőszegi út-Felsőbüki Nagy Pál utca-Béke út-Ady Endre út útvonalat.

Nagycenki Művészeti Napok Augusztus 1-10 között tartják az V. Nagycenki Művészeti Napokat. Ünnepélyes megnyitóra, augusztus 1-én, 17 órakor a nagycenki Széchenyi Istvám Emlékmúzeumban kerül sor, amelyet a 18 órakor kezdődő hangverseny követ. Elhangzik: Beethoven Esz-dúr szextettje. A szombaton, augusztus 2-án, 18 órakor kezdődő hangversenyen Mozart Esz-dúr szextettjét hallhatja a közönség, augusztus 3-án pedig templomi hangversenyre várják a zenekedvelőket. 16 órakor a Nagylózsi Vegyeskar mutatkozik be. 18 órakor újabb hangversenyre kerül sor az Emlékmúzeum termében. Augusztus 4-én, hétfőn, a községi kultúrteremben a Classy Four saxofon kvartett játszik.
Kapcsolódó cikkek:
 IV. Nagycenki Művészeti Napok
 A művészetek egyik fészke, Nagycenk
 Meghívó annak, aki elfogadja
Nagycenki Művészeti Napok

A Juice a Szigeten A soproni Juice együttes is jelen lesz a Sziget Fesztiválon. A tánczenét játszó soproni zenekar augusztus 2-án, szombaton 19 órakor lesz látható és hallható a Táncdal Fesztivál Sátorban.

Az ágfalvi vitézavatás  filmen A hétvégén Ágfalván tartott vitézavatás filmre rögzített eseményeit az érdeklődők megvásárolhatják a soproni székhelyű H&H Televíziótól. Az eseményről készült videofelvétel megrendelhető a televízió 99-311-084-es telefonszámán, vagy e-mail-címén: info@hajnal-hegyi.hu.
Kapcsolódó cikk:
Vitézavatás Ágfalván



2003. jĂşlius 29., kedd 22:39


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület