CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2003. augusztus 16., szombat 22:22


Sopron idegenforgalmáért- Dr. Éger István a Magyar Orvosi Kamara új elnöke- Giczy János tárlata- Szúnyogirtás: a méhekre veszélyes

Hírek, események

Sopron idegenforgalmáért Sopron idegenforgalmi koncepciójának elkészítése céljából tanácskoztak különböző szekterületek képviselői a soproni Városházán. A Gazdaságkutató Intézet részvételével tartott fórum a szeptember elsejéig elkészítendő turisztikai koncepciót volt hivatott segíteni, amelyben Sopron fő vonzrejének meghatározásában szerepet kell találni több, konkrét turisztikai terméknek. A város történelmi múltja, kulturális öröksége, valamint az újszerű kezdeményezések összehangolt, szervezett koordinációval növelhetik Sopron nemzetközi és hazai vonzerejét.

Dr. Éger István a Magyar Orvosi Kamara új elnöke Ma Budapesten rendkívüli küldöttközgyűlést tartott a Magyar Orvosi Kamara. A szervezet Dr. Éger István peresztegi háziorvos személyében új elnököt választott.

Giczy János tárlata Giczy János soproni festőművész munkáiból nyílt tárlat a fertőhomoki faluházban. Fertőhomokon, az Akác utcai faluházban nyílt tárlat egy hónapig látogatható. Kapcsolódó cikk:
Bánfalva akvarelleken

Szúnyogirtás Légi vegyi szúnyogirtásra kerül sor augusztus 17-én (rossz idő esetén 18-án, vagy 19-én) a kora reggeli, vagy a késő délutáni órákban Sopron, Fertőboz, Fertőd, Fertőhomok, Fertőrákos, Hegykő, Hidegség területén. Az alkalmazott kémiai szer az emberre és a meleg vérű állatokra ártalmatlan, a méhekre veszélyes.