CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. február 20., péntek 12:36


Zenede kakaóval és kuglóffal- Vasárnapi Muzsika: Johannes Brahms 1. zongoraversenye- A Soproni Petőfi Színház hétvégi műsora- Festőterem: Horváth Endre fotóművész jubileumi tárlata

Pro Kultúra Sopron: hétvégi programkínálat

Zenede
2004. február 22-én délelőtt 10.30-kor kakaóval és kuglóffal várják a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központba az ütőhangszerek világa iránt érdeklődő kicsinyeket és nagyokat. A Zenedében ez alkalommal a Soproni Horváth József Művészeti Iskola kamaraegyüttese lép fel, a műsorvezető ismét Lukin László zenepedagógus lesz és a műsorban elhangzik Ránki-Maros Két bors ökröcske című zenés meséje is.
A 400 Ft-os belépőjegy magában foglalja a kakaó és a kuglóf árát is.

Vasárnapi Muzsika
2004. február 22-én 17.00 órakor Johannes Brahms 1. zongoraversenyét adja elő Félegyházi Károly zongoraművész a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Petőfi termében. A fiatal magyar zongoraművész a budapesti Zeneakadémia mellett a salzburgi Mozarteumban folytatott tanulmányokat és az elmúlt években Luxemburgban és Írországban adott nagysikerű hangversenyeket. Belépődíj 500 Ft.

A Soproni Petőfi Színház hétvégi műsora
2004. február 2-én, szombaton,  19:00 órakor  A víg özvegy Lackner-bérletes előadása, február 22-én, vasárnap 19:00 órakor A víg özvegy Jászai-bérletes előadását láthaja a soproni közönség.

Szereposztás, az előadásról szóló színikritika a SzínházVilág rovatban olvasható.
Kapcsolódó cikk a cyberpress.hu oldalairól: A víg özvegy

Festőterem: Horváth Endre fotóművész jubileumi tárlata
Amint arról előzetesen már hírt adtunk, a  Festőteremben (Petőfi tér 8.) Horváth Endre fotóművész jubileumi tárlata nyílik 2004. február 21-én, szombaton, 17:00 órakor.  Tárlatmegnyitót tart: Prof. Dr. Winkler András egyetemi tanár. Köszöntőt mond: Walter Dezső, Sopron város polgármestere  A kiállítás megtekinthető: március 7-ig, naponta 10-18 óráig.
Kapcsolódó cikk és fotó: http://cyberpress.sopron.hu/article.php?id=8770