CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. április 12., hétfő 20:40


Renner Kálmán-emlékülés- EU-felkészítõ:Adózási változások kamarai tájékoztató- Az Európai Unióról- A Pendelyes Néptáncegyüttes mûsora- Múzeumi nyitvatartás

Hírek, események, programok


Emlékülés Renner Kálmán emlékére Renner Kálmán  halálának 10. évfordulóján emlékezik az éremmûvészre a Soproni Képzõmûvészeti Társaság április 13-án, kedden, 18.00 órakor a társaság Várkerület 19. szám alatti székhelyén.

Kapcsolódó cikkek:
Renner Kálmán pályafutása
Renner Kálmán azt üzeni...

EU-felkészítõ: Adózási változások az EU-belépés után Az APEH szakérteõinek meghívásával konzultációval egybekötött tájékoztatót szervez a Kereskedelmi és Iparkamara  április 13-án, kedden 15.00 órakor Sopronban, a kamra Deák tér 14. szám alatti székházában. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Az Európai Unióról A Soproni Egyetem Európai tanulmányi Központja és a Kohézió Közalapítvány szervezésében április 13-án, kedden és április 14-én, szerdán 18.00 órától az Erzsébet u. 9. szám alatti székházban az Európai Unióról szóló beszélgetésre várják az érdeklõdõket. A részvétel díjtalan.

Fertõszéplak és Fertõszentmiklós: kamarai pályázati tájékoztató A Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében pályázati tájékoztató és tanácsadás lesz Fertõszéplakon, április 13-án, kedden 18.30 órakor a Mûvelõdési Házban és Fertõszentmiklóson április 14-én, szerdán, 18.30 órakor a Népházban. A tájékoztatókon a részvétel ingyenes.

"Táncpanoráma" : A Pendelyes Néptáncegyüttes mûsora 2004. április 13-án, kedden, 17:00 órakor "Táncpanoráma" : A Pendelyes Néptáncegyüttes mûsora "Táncpanoráma" címmel mutatja be mûsorát a Pendelyes Néptáncegyüttes a  Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban (Sopron, Liszt Ferenc u. 1. Tel/Fax: 99/517-500).

Múzeumi nyitvatartás A Soproni Múzeum kiállításai kedden zárva tartanak.