CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: SopronMedia

2004. május 18., kedd 21:32


Vasöntöde:tűz- GyIK-programok- Klasszikus filmklub a Teátrum-ban- A Soproni Petőfi Színház műsora- Tánc a középpont körül- Sajátos Nevelési Igényű Tanulók Iskoláinak Megyei Kultuális bemutatója

Hírek, események

Vasöntöde tűz Tűz ütött ki kedden délelőtt a soproni Vasöntöde területén. A lángok egy több éve nem használt vízforgató berendezés belsejében keletkeztek. A soproni tűzoltóságtól kapott információk szerint a vízforgatóban nagyobb mennyiségű műanyag hulladékot és gumit tároltak, melyek égés közben sűrű, fekete füstöt bocsátottak ki. A füst 30-40 méteres magaságig terjedt. A soproni tűzoltók két járművel érkeztek a helyszínre, ahol rövid idő alatt megfékezték a lángokat. A tüzet vélhetően nem gyújtogatás okozta; az anyagi kár jelentéktelen. (Tóth Anita Lilla)

GyIK-programok 2004. május 19-én, szerdán, 18:00 órakor Gyógynövényes klub, 18:30 órakor Önszerveződő felnőtt tánciskola lesz a Gyermek és Ifjúsági Központban (Sopron, Ady E. u. 10.)

Klasszikus filmklub a Teátrum Art - Caffe-ban   Május 19-én, 19.00 órakor várja közönségét a Klasszikus filmklub a Teátrum Art - Caffe-ban (Színház u. 33. Tel.: 99/506-033).
Műsoron a lázadó szerelem a francia új hullám filmjeiben:  Truffaut : Jules és Jim. A klub házigazdája: Csák Péter.
A vetítések előre megváltott törzskártyával, és alkalmankénti belépőkkel is látogathatók!
Törzskártya 2000.-Ft/fő, alkalmankénti belépő 600.-Ft/fő, amely magába foglalja az alkalmakként változó vendéglátást.

A Soproni Petőfi Színház műsora.2004. május 19., szerda   18:00 óra: A vágy villamosa ( Ifjúsági "C" bérlet); 2004. május 20., csütörtök   19:30 óra: Kedves hazug (Medgyaszay-bérlet kombinált).
Kapcsolódó cikkek: a SzínházVilág rovatban.

Tánc a középpont körül 2004. május 20-án, csütörtökön, 18:00 órakor ,, Tánc a középpont körül" címmel nyílik Appeltné Szigeti Beáta mandala kiállítása. Tárlatmegnyitót tart: Czanik Csaba könyvkiadó. Helye: a Széchenyi István Városi Könyvtár (Pócsi u. 25.) Megtekinthető: június 30-ig, a könyvtár nyitva tartási idejében.

Sajátos Nevelési Igényű Tanulók Iskoláinak Megyei Kultuális bemutatója A Kozmutza Flóra Általános Iskola és Speciális Szakiskola szervezésében a Sajátos Nevelési Igényű Tanulók Iskoláinak Megyei Kultuális bemutatóját tartják a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban május 20-án. A rendezvény 9.30 órakor kezdődik.
Kapcsolódó cikk:
Eltérő tantervű iskolák megyei kulturális bemutatója