CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Kettős kosaras győzelem

NBI A CSOPORT NŐI KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉSEK:

GYSEV-RINGA - DKSK-BORSODCHEM 68:63 (35:26)


A fontos mérkőzés elején a GYSEV játékosai jobban előkészített helyzetekből dobtak és szerezték pontjaikat. A 4. percben 8:2, majd a 7. percben 12:8 volt az eredmény. A vendégek fokozatosan magukra találtak és a 11. percben át is vették a vezetést 17:14-re. Ekkor főleg Eördögh jóvoltából javult fel a soproni csapat teljesítménye és a 15. percben ismét a GYSEV-nél volt az előny 26:21-re. Eördögh ekkor jól védekezett, eredményesen dobott mindenhonnan, így a félidő végére már 9 pontosra nőtt a hazaiak előnye.

A második félidőben tovább folytatódott Eördögh remeklése és a 26. percben már 48:32 volt az előny. Az ekkor biztosnak látszó mérkőzés még nem fejeződött be, mert egy GYSEV hullámvölgyben kilenc pontra zárkózott fel a Diósgyőr. A mérkőzés változatosságát jól jellemzi, hogy ezután néhány perccel megint 14 pontra nőtt a különbség és még mindig nem volt vége. A Sopronból elkerült Bajkusa percei következtek a mérkőzés vége felé közelítve. Az Ő jó játékának köszönhetően 3 pontra megközelítette a Diósgyőr a GYSEV-et. Az utolsó másodpercekben Eördöghék megint növelni tudták előnyüket és így megérdemelten szerezték meg a két bajnoki pontot.

GYSEV: Poto 7/3, EÖRDÖGH 19/9, MANDIC 19, Hollósy 2, VILIPIC 16, Cs: Donkó 5, Radnóty -, Dénes -, Edző: Saeed Armaghani.

Diósgyőr: BAJKUSA 18/3, Brosovszky 7/3, BALOGH 10/3, Csávás 8, Perovic 8, Cs: Andó 5, Bellovai 7, Edző: Áron Balázsné.

ZALA VOLÁN - SOPRONI POSTÁS-TABÁN TRAFIK 67:76 (36:35)


Meglepetésre a zalaiak kezdtek jobban és magabiztosan 10 ponttal is vezettek. Ebben az időszakban nagyon szétesően játszottak a soproniak és erősen érezni lehetett Ambrus hiányát, aki sérülés miatt csak a cserepadon foglalt helyet. A félidő második felére azonban Szemerédi ponterősségével sikerült felzárkózni, így nyílttá vált a mérkőzés a második félidőre.

A második játékrészben a vendégek átvették a vezetést, azonban a hazaiak mindig ott voltak a közelükben. Nagyon izgalmasan alakult a hajrá, amikor is Meszlényi edző kénytelen volt a nem teljesen egészséges Ambrust is pályára küldeni, aki nem tudott hibázni és ez döntőnek bizonyult. Ördög is meglepően jó teljesítményt nyújtott és hozzásegítette csapatát a fontos idegenbeli győzelemhez.

Zala Volán: Völgyesi 9/6, NYIRŐ 13, Szőke 9, Kitlinszkaja 4, Papp 12, Cs: PÁSZTÓI 20, Horváth M. -, Edző: Vertetics István.

Soproni Postás: Delmis 4, SZEMERÉDI 26/3, FODOR 11/3, ÖRDÖG 12, Bíró 12, Cs: Englert 2, AMBRUS 9, Edző: Meszlényi Róbert.

Tvordy György



2000. február 14., hétfő 00:00


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület