CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Számvevőszékek elnökei Sopronban - Felfüggesztették a Brau Union részvényeket- Jobbik: Közéleti beszélgetések

Számvevőszékek elnökei Sopronban Dr. Kovács Árpádot,  az Állami számvevőszék elnökét és vendégét, dr. Josef Mosert, az INTOSAI főtitkárát, az Osztrák Számvevőszék elnökét fogadta a tegnap Walter Dezső polgármester a soproni Városházán.
Dr. Josef Moser elnök, Mag. Wilhelm Kellner nemzetközi igazgató, dr. Gertrude Schlicker nemzetközi tanácsos  dr. Kovács Árpád elnökkel és munkatársaival az október 10-ei Budapeasten kezdődő legfőbb Ellenőrzési Intézmények Nemzetközi Kongresszusával (INTOSAI) kapcsán folytatott megbeszéléseket Sopronban.
 
Felfüggesztették a Brau Union részvényeket A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) szeptember 1-jétől kezdődően 30 napra felfüggesztette a Brau Union Rt. részvényeinek tőzsdei kereskedését - közölte a Budapesti Értéktőzsde a honlapján.
Az indoklás szerint a felfüggesztés azért történt, mert a Fővárosi Bíróság 2004. augusztus 27-én meghozott jogerős ítéletével hatályon kívül helyezte a Brau részvényekre tett nyilvános vételi ajánlatot jóváhagyó PSZÁF-határozatot, és a felügyeletet új eljárás lefolytatására kötelezte.
E tényleges helyzetet alapul véve a felügyelet megállapította, hogy a Heineken N.V. 2003. október hó 15. napján a Heineken International B.V.-n keresztül 93,2 százalékos befolyást szerzett a Brau Union Hungária Sörgyárak Részvénytársaságban, mely befolyásszerzés alapján fennáll a nyilvános vételi ajánlattételi kötelezettsége.

Jobbik: Közéleti beszélgetések A Liszt Szalonban Molnár Tamás grafikus-író, publicista vezetésével szeptember 3-án, 18.00 órakor meglepetésvendégeggel közéleti beszélgetést tartanak. A rendezvényt a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezi.



2004. szeptember 01., szerda 11:07


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület