CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Sportcentrum  

Argentína még csak gólt sem kapott az Olimpián

Focinapló - 2004. Augusztus

Néhány érdekesség a világ labdarúgásából

augusztus 4. A Bajnokok Ligájának első selejtezőjében az idegenbeli nehézkes kezdés után (3:2) a Ferencváros csapata itthon sem villogott, az Üllői úti 0:1-es vereség az albán FK Tirana ellen nagyon elszomorította a szurkolókat. Azonban a továbbjutáshoz ez is elegendő volt, jöhet a Sparta Praha.

augusztus 7. Németországban és Franciaországban is korán megkezdődött a 2004/2005-ös bajnokság, és egyből rangadók következtek. A Bundesligában Hamburgban tudott győzni a Bayern München 2:0-ra, míg a tavalyi bajnok Werder Bremen 1:0-ra verte az alaposan megerősödött Schalke csapatát. Franciaországban egyelőre tartják magukat az esélyesek, bár a PSG kínos vereséget szenvedett a Rennes ellen (1:2).

augusztus 10. Már a hivatalos megnyitó előtt megkezdődtek az athéni olimpia női és férfi labdarúgó-mérkőzései. A nyitónapon a férfiaknál Argentína 6:0-ra alázta Szerbia-Montenegró válogatottját, a gauchoknak a jó formát a torna végéig sikerült is megőrizniük, mivel végül kapott gól nélkül, veretlenül tudtak olimpiai bajnokok lenni.

augusztus 18. Glasgowban játszott barátságos mérkőzést a magyar válogatott, és a Németország elleni barátságos találkozóhoz hasonlóan Skócia ellen is komoly meglepetésre voltak képesek, mivel Huszti két góljával 3:0-ra nyerni tudtak ezúttal is.

augusztus 25. Az első komolyabb európai kupaforduló vegyesre és balszerencsésre sikeredett a magyar klubcsapatok számára. Az Újpest bravúros kettős győzelemmel lépett túl a svájci Servette csapatán (3:1, 2:0), a Kispest büntetőkkel esett ki a lengyel Amica Wronki ellenében (1:0, 0:1), míg a Ferencváros is hosszabbításban maradt alul a Sparta Praha csapatával szemben (1:0, 0:2), de ők legalább az UEFA-kupában vigasztalódhatnak, ahol a Millwall lesz az ellenfelük !



2004. szeptember 06., hétfő 11:41


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület