CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

SopronMedia  

Magyar Hidrológiai Társaság: Privatizáció, liberalizáció, globalizáció- Viaszfigura kiállítás a GyIK-ban- Megyei tanévnyitó ünnepély

Magyar Hidrológiai Társaság: Privatizáció, liberalizáció, globalizáció 2004. szeptember 14-én, kedden 14:00 órakor a Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezete a Vízellátási Szakosztállyal közösen előadóülésre hívja tagjait. Az előadás címe. Privatizáció, liberalizáció, globalizáció. Előadó: Várszegi Csaba; felkért hozzászóló: Csorba Zoltán. Az ülést a soproni MTESZ Székház II. emeleti előadótermében tartják (Sopron, Széchenyi tér 2.).

Viaszfigura kiállítás 2004. szeptember 13-án, hétfőn viaszfigura kiállítás nyílik a Gyermek- és Ifjúsági Központban (GyIK, Sopron, Ady E. u. 10.) A kiállítás megtekinthető szeptember 13-19-ig, naponta 10-13 és 14-19 óráig.

Megyei tanévnyitó ünnepély Megyei tanévnyitó ünnepélyt rendez szeptember 13-án 10.00 órától a Megyei Pedagógiai Intézet(MPI) Győrött, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. A megye közoktatási intézményeinek vezetői és a fenntartók képviselői számára szervezett program résztvevőit Szabó Miklós, a megyei közgyűlés elnöke köszönti.
A nyitó rendezvényen szó lesz a 2004-2005. tanév aktuális szakmai feladatai az óvodától az érettségiig, a kétszintű érettségiről, az egyenlő esélyekért folytatott integrációról, a MPI működtetéséről, és az azzal kapcsolatos intézményi és fenntartói feladatokról, továbbá a résztvevők tájákoztatást kapnak a MPI 2004-2005. tanévi szolgáltatási kínálatáról.



2004. szeptember 12., vasárnap 20:46


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület