CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 26., péntek, Ervin napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Bemutatta képviselőjelöltjét az MDF és MDNP

Bemutatta képviselőjelöltjét az MDF és MDNP


Borbély József, Nagy Tamás és Dr. Payer Erzsébet

Nagy Tamás tanár-sportmenedzser-vállakozót indítja az Magyar Demokrata Fórum és a Magyar Demokrata Néppárt a Vállalkozók Pártjának támogatásával a 2004. évi időközi országgyűlési választáson. A Liszt Szalonban 2004. szeptember 17-én tartott sajtótájékoztatón Borbély József, az MDF helyi szervezetének elnöke és Dr.Payer Erzsébet, az MDNP soproni vezetője méltatták a jelölt eddigi szakmai, közéleti és politikai tevékenységét. A helyi elnökök fontosnak tartják, hogy az általuk politikailag érettnek tekintett, tapasztalattal, sokrétű tudással rendelkező vállalkozó, pártjaik értékrendjének megfelelő alternatívát kínáljon a soproni választókerület polgárai számára. A jelölt a felkérést Dávid Ibolyával a közelmúltban folytatott személyes megbeszélés után vállalta el.

Nagy Tamás, aki válalkozása mellet sport és szociális egyesületek elnöke, tisztségviselője, a bemutatkozó szavakon túl, fontosnak tartotta felvázolni választási programjának fontosabb elemeit.
A képviselőjelölt kifejtette: nem elkerülő utakra, hanem a városba vezteő utak bővítésére, korszerűsítésére van szükség a vállalkozások, kereskedelem és turizmus fellendítésére, ehhez kapcsolódóan a belvárosi parkolás megoldására is tett javslatot.

Nagy Tamás erősíítené Sopron iskolíváros jellegét, javaslata szerint a város az Európai Unió egyik szakterületének központja lehetne, a régió számára egy komplex turisztikai, kulturális programfejlesztés, biztosítaná a kitörési lehetőséget.
"Egy társadalom és egy város meghatározója az, hogy, hogy bánik az idősekkel, fogyatékkal élőkkel" - ezek megoldására a szociális ellátás és lakhatási feltételek javítását emelte ki a képviselőjelölt, aki kifejtette: megválasztása esetén pártérdekeken felülkerekedve Sopron érdekét fogja szolgálni

tsz



2004. szeptember 18., szombat 17:15


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület