CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. április 20., szombat, Tivadar napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Közélet  

Az SZDSZ olyan országot akar, ahol nem kell félni, ahol érvényesülnek a jogállami normák, ahol a gazdaságpolitika nem a klientúra-építést szolgálja és, ahol nincs korrupció - fejtette ki Fodor Gábor

Fodor Gábor SZDSZ-es képviselő Kóczán Zoltán mellett kampányolt

- Az SZDSZ a 2002-es választáskor meghirdetett célja volt, és felhatalmazást kapott a választóktól is arra, hogy fellépjen a Fidesz által felépített Magyarország-képpel szemben. - mondta Fodor Gábor az SZDSZ országos ügyvivője, parlamenti képviselő Sopronban.


Kóczán Zoltán, Fodor Gábor és Kertész Zoltán
Az SZDSZ olyan országot akar, ahol nem kell félni, ahol érvényesülnek a jogállami normák, ahol a gazdaságpolitika nem a klientúra-építést szolgálja és, ahol nincs korrupció - fejtette ki Fodor Gábor 2004. október 20-ai sajtótájékoztatóján, amelyen résztvett Kóczán Zoltán, az SZDSZ egyéni országgyűlési képviselőjelöltje, Kertész Zoltán az SZDSZ kampánytanácsadója.

Fodor Gábor úgy fogalmazott: a közelmúltbeli kormányfőváltásra azért került sor, ,,mert az SZDSZ elégedetlen volt a kormány teljesítményével", ,, a választók érdekeit és a választók akaratát" szolgálta az, ami történt- mondta a politikus.

- Az SZDSZ két fő programelve, – az adócsökkentés és az olcsó állam – szerint elfogadhatatlan és nem eurokonform, hogy a megyének egy elnöke, és négy alelnöke van, és többen is országgyűlési képviselők - mondta Kertész Zoltán, aki szerint az EU-ban a régiókat és a kistérségeket ismerik el, ezért ,,a megyének nincs jövője". - jegyezte meg.

Kóczán Zoltán az önkormányzatiság elvének érvényesülését tartja fontosnak; a képviselőjelölt hangsúlyozta: az adóknak az önkormányzatoknál kellene maradniuk, azért, hogy az önkormányzatiság ne az államtól, illetve a települések pártszimpátiájától függjön. Az MSZP-jelölt ügyében kialakult helyzetről szólva, amely szerint a megye területi választási bizottság is elutasította Kránitz jelöltségét, Kóczán Zoltán részletesen kifejtette a tegnapi sajtónyilatkozatban már közzétett álláspontját.

(cyberpress)



2004. oktĂłber 20., szerda 20:03


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület